Feestje vieren

 

Ik ben niet de enige die op haar verjaardag graag in een dierentuin vertoeft… Daniëlle was de Jarige Jet vandaag en dat feestje vierden we over de grens in het Duitse Rheine, NaturZoo. Zij kenden het park niet dus mocht ik ze daar mee naar toe nemen en rondleiden en alles laten zien, mijn enthousiasme had zijn uitwerking niet gemist en bleek niet overdreven want ze waren het roerend met me eens dat het een prachtig park is.


Het weer zat enorm mee, menigmaal ‘haastten’ we ons naar een schaduwplek in het lommerrijke park. Net als ik de 1e keer, waren ook Herman en Daniëlle helemaal onder de indruk van het grote aantal ooievaars dat men daar heeft. De oh’s en ah’s waren niet van de lucht, heerlijk zo te genieten, ideaal dus om je verjaardag te vieren. Onze camera’s klikten natuurlijk dat het een lieve lust was en tja net als de vorige keer dat ik er zelf was genoot ik ook nu weer enorm van de schitterende pauwen. Er zit dus wel een aantal pauwenfoto’s in mijn MAP glimlach

Foto’s van Daniëlle staan H I E R 

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

10 reacties

  1. van harte met de jarige job
    mooie serie , met van alles en iedereen wat
    denk dat de ooievaars ook wel van buiten het park komen , toch
    fijne avond groet

  2. Alweer gefeliciteerd met een jarige, en wat is er mooier dan op de verjaardag iets doen dat je heel graag doet met mensen waar je blij van wordt.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.