Foto: Roy Beusker

Met dank aan Rineke kan ik nu de 1e foto die opgedoken is, van de nieuwe cast van JEANS publiceren. Jeans-25-Jubileumtour heeft als cast 4 ‘ouden’ en 4 nieuwen. We mogen weer gaan genieten van Sarah van der Meer, Manon Prins, Nigel Brown en Xander Venema en we mogen kennis gaan maken met Florens Eykemans, Kimberly Fransens, Deborah de Groot en Naidjim Severina. Als altijd weer heel spannend en dit seizoen extra omdat telkens een ex-jeansje de cast zal versterken en het dus bij elke voorstelling altijd weer een verrassing zal zijn wie dat dan is. Gelukkig heb ik al weer een mooi aantal voorstellingen geboekt en liggen de kaartjes al bij de juiste data in de agenda.

De band blijft ongewijzigd: Drums–Bennie Top(MD), Gitaar–Harmen Leurink, Bas–Marco Verhoogt & Toetsen– Shelton Telesford.

Ik ben natuurlijk al aan het aftellen naar de 1e try-out die ik met Grode Kloine Zus in Beverwijk ga bezoeken op 25 september en dan 3 dagen later mag ik met Daphne naar Utrecht tuffen om daar de eenmalige jubileumvoorstelling in het Beatrix te gaan bijwonen en in die show treden dan weer vele ex-jeansjes voor het voetlicht, waaronder ook enkele van mijn favorieten.

Wat mij betreft mag het dus nu nacht zijn en bij het ontwaken 25 september 😉

2 Hartenluchtjes op “Even voorstellen”

    1. Lief!! Dat zou wel heel erg mooi zijn, maar helaas een utopie, ben chronisch pijnpatiënt. Maar iets minder, terug naar het niveau dat ik gewend ben, zou al heel fijn zijn.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.