Di-Wo-33 – Erkennen van de waarheid

DiWoDi-Wo

Gedichten op elke 2e woensdag

33 – Gestart op 6 juli 2016


De echte waarheid versluierd
met zoethouder in ‘t riet gestuurd
Waar de ware rechtspraak luiert
eerlijkheid echt niet het langst duurt

Ik herblog hoogstzelden iets van een andere blogger… maar vandaag kom ik er met geen mogelijkheid omheen want Rob heeft iets geplaatst dat zo afschuwelijk is en door de ‘daders’ natuurlijk maar wat graag niet openbaar gemaakt willen zien worden. Helaas is de realiteit totaal anders en mag het best wel eens wél degelijk in de openbaarheid komen hoe het werkelijk gesteld is…
Kortom… ik herblog met een door een ijzeren hand afgeknepen ♥ …

Fundamenteel onderzoek, toegepast onderzoek voor bijvoorbeeld medicijnen, veiligheidstesten m.b.t. onderzoek naar giftigheid van stoffen en onderwijsvoorbeelden maken de meeste slachtoffers bij dieren. Vreemd genoeg gaan we er hierbij steeds vanuit dat het lichaam van het proefdier net zo reageert als ons menselijk lichaam. 406.175 proefdieren sterven gemiddeld zonder dierenproef gedurende een jaar. De volgende proefdieren werden […]

via %&$@×/×&:* b.o.o.s — Blogger uit Amsterdam-ZuidOost

18 hartenluchtjes op “Di-Wo-33 – Erkennen van de waarheid

 1. ria says:

  Langzaam beginnen ze in de medische wereld ook te begrijpen , maar soms kunnen ze er toch niet helemaal omheen willen ze een ernstige ziekte bestrijden.
  Het is en blijft heel triest.
  XXX

  • Ik denk dat ze al jaren geleden hadden moeten besluiten hun fondsen in andere methodes te stoppen, het onderzoeken naar de mogelijkheden etc zonder al die miljlarden dieren daaronder te laten lijden.

   Ja precies, dat bedoel ik.

   xxx

   • ria says:

    Jaren geleden wisten ze niet wat ze nu wel weten. Ook de samenwerking tussen faculteiten was er niet of nauwelijks.
    Er komen nieuwe inzichten en langzaam de vooruitgang.
    xxx

    • Dat klopt.. maar evengoed waren er toen ook al slimme mensen die ver vooruit konden denken… maar net als nu gold ook toen maar 1 ding: hoe kan ik zo snel mogelijk mijn eigen zakken vullen, ongeacht wat dat kost aan een ander..

     Nieuwe inzichten komen en vooruitgang … ja misschien… ik hoop dat jij gelijk hebt en ik niet te zwartgallig ben.

     xxx

 2. Goed om daar aandacht voor te vragen, maar waarom op dierendag hier aandacht voor vragen, daar moet elke dag aandacht zijn. Nu wordt er op zo’n dag wel een extra tranentrekker van gemaakt, terwijl het resultaat hier tegen morgen voor veel mensen vergeten zal zijn ………….

  • Je hebt helemaal gelijk…. waarom vandaag, geen idee, het oorspronkelijke bericht was niet van mij… en ja als ik hierin mijn ♥ zou volgen zou ik elke dag berichten wijden aan dierenleed maar daar zou ik niemand goed mee doen,, ook mezelf niet.

 3. Ik word er beroerd van. Kan er zelfs wakker van liggen, zo grijpt het me aan.
  En het is nog maar sinds kort dat de universiteit in Maastricht gestopt is met het gebruik van labradors als proefdier. In 2017!
  Als kind haalde ik al geld op tegen de vivisectie. Wat is er in al die jaren veranderd? N.I.E.T.S.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.