~ KIJKERIJ ~·~ SCHRIJVERIJ ~·Happy & Thee·Zoodivers

En nog een keertje…

happy-smiley Vonnie’s Happy Challenge
~ 59 ~
Gestart op 15 januari 2016

 

Iedere vrijdag staat er een feel good log op Vonnies blog met de naam “Happy”. Zij daagt jou uit ook een “Happy-blogpost” te schrijven en bij haar jouw link achter te laten. De inhoud van die blogpost kan van alles zijn zolang jij er maar Happy van wordt… Een mooie quote, of regel, foto, weer, jaargetijden, dier, kind, sport. Het kan, én mag, van alles zijn! Doe jij ook mee?
Dat vindt Vonnie ♥stikke leuk!”

Zagen Daphne en ik op 10 januari in Zoo Antwerpen het China Lights Festival en op 20 januari in Safaripark Beekse Bergen het Africa L ights Festival volgde ik dat met Anita op 3 maart op in Burgers Zoo alwaar ook een China Lights Festival georganiseerd werd.
Gaan Daphne en ik vandaag weer een China Lights Festival bezoeken.
Een eerste versie op Duits grondgebied en ook gelijk in een dierentuin die we van de tv al kennen van het programma Pinguin, Löwe & Co.en die dus al een tijdje op ons verlanglijstje staat namelijk Allwetterzoo in Münster.   Deze specifieke dierentuin staat er om bekend dat zij als 1 van de weinigen in de wereld, het park dusdanig te hebben aangelegd dat alle dieren ten allen tijde goed te bezoeken zijn, ongeacht welk weertype dus ook. De routes lopen dus niet alleen langs de buitenverblijven maar ook door de binnenverblijven, we zijn dus reuze benieuwd. 3-dubbel-feest als het ware, een dag met veel mooi weer voorspeld, met mijn meisje uit, samen in een zoo rondlopen, een Duitse ook nog, en met lichtjes erbij in de avonduren, foto’s maken… wat kan eens mens nog meer wensen op een dag volledig vrij te besteden naar hoe men wil?

Wij verheugen dus op vandaag… om alle dingen die ik hierboven al benoem maar ook op het kennismaken met de grote reuzen: Bul Alexander van 39 ( die een omvangrijk nageslacht heeft voortgebracht dat inmiddels verspreid over de hele wereld woont, waarvan 2 in Artis, 2 in Dierenpark Amersfoort, 2 in Blijdorp en 1 in Mierlo) met zijn harem, bestaande uit de 5 Koeien: Corny (21), Kanaudi (50), Rada (51), Ratna (25) en Tefi (51).

Kortom… alle reden om happy te zijn vandaag… en ik hoop die happines later op jullie over te mogen brengen, ergens vanavond laat, rond middernacht of zo… afhankelijk van hoe onze terugreis zal verlopen nadat we halverwege de avond bij sluiting het park zullen verlaten.

16 Geluchte Hartjes op “En nog een keertje…

 1. mogge Melody
  wens jullie een goede en vlotte reis en heel veel plezier
  en dat zal vast en zeker lukken , wat zullen jullie happy zijn 🙂

  ik ben ook happy hoor , heb net het happie ontbijt op en zal zo om wat boodschapjes
  kreeg bij blog ” Traditie ” een ” Oeps ” te zien

  geniet de dag

  1. Ha die Karel, Moggeeeee

   dank je wel hoor, lief van je, komt vast goed…. ja zekersssssssss

   joepieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dat lees ik graag….

   haha ja dat klopt, die komt nog terug…

   gaan we doen, jij ook toch?

  1. Dank je wel Edward, erg lief van je, is helemaal gelukt hoor. Blog met verslag en foto’s en filmpjes staat inmiddels online.

   Ja klopt, sorry, dat blog komt nog…. staat nog even in concept…

 2. ja natuurlijk komt dat goed 🙂

  zie het wel verschijnen dan
  ik de boodschapjes binnen , ook ff info bij tmobile gehaald en ik liep eens bij Bristol binnen en liep er uit met 2 spijkerbroeken voor weinig
  nu de ttv op de Belg en de mooie koers volgen , straks nog ff kokkerellen en mijn dagje is gedaan
  fijne middag groet

  1. As always 😉

   Precies, als de tijd goed is, plaats ik het weer…

   Dat is fijn te lezen, het is inmiddels laat in de avond, wellicht slaap je al, zo ja dan wens ik je een heel fijne nachtrust toe met mooie dromen en morgen gezond en fit als een hoentje weer op.

   Bristol kan inderdaad een bofbips-winkel zijn 😉

   Dank je wel , lief van je, is helemaal gelukt, blog met verslag, foto’s en filmpjes staan inmiddels online, veel plezier ermee.

  1. Ja best wel…… 10.30 zaten we in de auto vanochtend en om 22.00 precies stapte ik thuis weer over de drempel, nou ja stapte, sleepte me meeer 😉

   Absoluut dubbel en dwars de moeite waard, was zalig.

   Ook dat klopt, blog staat inmiddels…. verslag, foto’s en filmpjes, dus leef je maar uit

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.