Normaal gesproken is mijn ‘koek’ echt aan opraken op donderdag en sleep ik me door de dag heen naar de vrijdag om die grotendeels op wilskracht te doorstaan om dan het weekend altijd voor minimaal de helft op apegapen te liggen om bij te tanken. En nu is het alweer vrijdagochtend…. en ik zit dan wel op de bank met de laptop op schoot maar van binnen stuiter ik nog volop. Heb energie voor 10+ !

Vanmiddag in behoorlijk slecht weer de grote weg op, op naar Almere naar Fréderique die me aan het eind van middag opving met een warme knuffel en de broodnodige hete koffie. En ja door mijn bui kon het slechte weer nog het idiote verkeer me totaal niet boeien, heb me er probleemloos met een smile van oor tot oor doorheen bewogen. We hebben gezellig zitten kletsen tot het tijd was om een broodje te eten die er heerlijk inviel. Fré’s hubbie was zo lief om ons naar het theater te rijden, en daar aangekomen namen we nog een bakkie leut samen met Karel. Zij is vorig seizoen voor het eerst mee geweest en vond het toen erg leuk dus wilde wel heel graag ook deze show zien en vervolgens trakteerde ze me op deze Jeans-voorstelling voor mijn verjaardag, helemaal top dus! Even over achten zochten we onze plaatsen op rij 1 op en het feest kon beginnen. En dat werd het weer…. niet te beschrijven hoe speciaal dat juist voor mij is omdat het binnen 24 uur 2x is. Gigantisch!!

Na de voorstelling haalde Fré’s hubbie ons weer op en bij hun huis namen we hartelijk afscheid waarna ik in mijn eigen duiveltje stapte om huiswaarts te keren. Onderweg natuurlijk de Jeans-cd erin en luidkeels mee blerend. En ja uiteraard mijn favoriete liedjes meermalen herhalend, logisch toch. Ik wilde snel naar huis want straks moet ik alweer op om Makker in ontvangst te nemen die een dagje bij ons komt logeren omdat haar baasjes met 1 van hun kinderen met kleinkinderen naar een kerstmarkt in Duitsland gaan. Ik heb verder niks dus kan heerlijk genieten van de veestapel hier over de vloer en dan zie ik zaterdag wel weer, op naar het verpleegtehuis om daar mijn maandagmeneer van ‘kerstgroen’ te voorzien.

Kortom….de blije gup van gisteren is nog steeds helemaal happy!! Nu eerst maar eens slapen (proberen althans) en dan weer een aantal nachtjes wegwerken tot aan volgende week vrijdag want dan staat Jeans weer op het programma, in Leeuwarden met Joke. Wat mij betreft mag het nacht zijn en morgen vrijdag de 19e ;-)) Ze hebben nog maar 19 voorstellingen te gaan…. ik heb er nog 3, althans op dit moment nog. Ik weet nog niet hoe maar ik hoop dat ik er nog bij krijg!

6 Hartenluchtjes op “En dat was nummer 8.”

 1. Ongelofelijk dat het zo goed met je gaat. Vasthouden, dat gevoel! Dat doe je ook, natuurlijk… Mel, wat heerlijk voor je. En wat komt het goed uit met je uitstapjes van deze week. Je planning is weer uitstekend 🙂
  Een klapzoen xxx

 2. Ik zou geen óóg dicht doen na twee van die drukke avonden met ook nog eens flinke auto ritten 😉
  maar helemaal tóp natuurlijk dat jij er juist van opknapt!
  Vrijdag moet ik er óók uit, een etentje op Scheveningen….zou jij je hand niet voor omdraaien;-)

  1. Ik ook niet 😉 veel te hieper, veel te blij en gelukkig slaap ik zeer weinig dus is de behoefte ook niet zo groot.

   Eggies wel!!!

   Voor de rit niet…voor het etentje dan weer wel 😉

 3. Het was reuze gezellig, Melody. Leuk om je weer eens te zien. Ik heb genoten van onze gesprekjes en de show natuurlijk. Waar ik ook van genoot was je enthousiasme. Heerlijk om mee te maken.

  Liefs Frederique

  1. Dat was het zeker lieve Fré!

   Dat kan ik niet onder stoelen of banken steken, ook al zou ik willen ;-))

   Dank je wel voor een heerlijke middag en avond, ook aan je Hubbie natuurlijk.

   liefs terug -x-♥

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.