En dat was nummer 11

Aan het begin van de middag liet Mien Kloine Grode Zus zich bij mij op de bank vallen en onder het genot van meerdere bakkies leut vlogen er enkele uren in no time al kletsend voorbij en werd het tijd om de auto in te stappen en ons door het slechte weer heen op weg te begeven naar het theater in Steenwijk, De Meenthe. Daar aangekomen was ik even verbijsterd, ik was er al een paar jaar niet geweest en ik zag een splinternieuw en superdeluxe theater staan met ruime, en gratis !!!, parkeergelegenheid. Eenmaal binnen werden onze jassen aangenomen en opgeborgen en ons de weg gewezen naar het theaterrestaurant, waar ik eerder die middag al een tafeltje voor ons had gereserveerd. Het 3-gangen diner viel er zeer smakelijk in en de prijzen waren ook niet te versmaden. Daarna zochten we Karel en Petra op, en ook Ben en Danny voegden zich bij ons waarna er even gezellig gekletst kon worden tot het de hoogste tijd was om de zaal in te gaan. Op de linkerhoek van rij 1 namen we onze plaatsen in en kon het feest beginnen.

De voorstelling begint met een solo van Manon, waarna Daniel en Nigel haar komen aanvullen en daarna Sarah, Xander, Brit, Maarten en Gaia natuurlijk. Hoezo natuurlijk…. ik bleef maar naar de coulissen kijken want ik telde er maar 7 ipv 8. Hoe ik ook hoopte, Gaia verscheen niet. *snik* Gelijk al sprongen mijn gedachten naar de nummers die zij doet, al dan niet in de lead of in een duet, en gelijk doemen dan ook vragen in mij op hoe of het dan zal gaan met de choreografie en invulling van plaatsen op de planken. Spannend hoor! Een duet dat Gaia altijd met Britt doet moest Britt nu solo doen en dat deed ze super! Onder het genieten zat ik veel te denken aan mijn favo-blok halverwege de 2e helft en waarin Gaia dus de solo voor haar rekening neemt. Ik had in de pauze van Petra begrepen dat Gaia dus behoorlijk ziek is. In eerste instantie werd gedacht aan iets met het hersenvlies maar dat bleek niet zo te zijn, wat het wel precies is is helaas nog niet duidelijk. Wel is duidelijk dat zij dit seizoen waarschijnlijk niet zelf zal afsluiten, al hoopt ze uiteraard wel de laatste voorstelling, (de 17e deze maand) te kunnen doen…. Petra kon mij ook vertellen dat Manon de solo van Gaia voor haar rekening zou nemen. Manon heeft een totaal ander stemgeluid, andere toonsoort ook, andere klankkleur ook etc dus ik was reuze-benieuwd naar haar invulling van “Won’t give up on us”. Manon, vakvrouw als ze is klaarde de klus natuurlijk prima! Achter mij op rij 11 voelde ik de trotse(re) ogen van haar ouders *glimlach*. Na de voorstelling kreeg ik knuffels mee van Daniel en Sarah, en na een hartelijk afscheid van Ben, Danny, Petra en uiteraard Karel ging we onze jassen halen en was het al weer voorbij, veel te snel natuurlijk weer, en konden we ons weer in de avondlucht begeven op weg naar de auto, op weg naar huis. De maan stond hoog aan de hemel en zag er prachtig uit, het was gelukkig droog. Zonder enige problemen leverde ik Geesje anderhalf uur later veilig en wel bij haar huis af en keerde ik terug richting Assen waar Joop mij, zoals gebruikelijk, met koffie opwachtte. Na een babbel over hoe de middag en de avond verlopen waren, ik moest ook Daphne inlichten natuurlijk, vertrokken Joop en de jeugd naar bed.

En toen was het voor mij tijd om mijn gedachten even op orde te krijgen. Ook lag mijn blog er al 2 dagen uit en mijn provider was volgens de mail niet van plan mij echt goed te helpen maar mij soort van ‘te laten zwemmen met een magere aanwijzing’. Ik besloot me niet te laten kennen en er maar in te duiken, slaap had ik toch niet. En ja hoor, met lef kom je een heel eind want enige tijd later had ik het zelf voor elkaar gekregen mijn log weer in de lucht te krijgen zonder iets ‘waardevols / belangrijks’ te verliezen. Er moest natuurlijk wel een ander thema komen en aangezien sommigen van jullie toch niet zo heel blij met mijn zwarte logjas waren besloot ik het maar weer om te keren naar wit-zwart en rood.

Ik vond het natuurlijk geweldig Mien Kloine Grode Zus letterlijk kennis te mogen laten met mijn ‘warm bad’. We hebben het reuze gezellig gehad én enorm genoten, wat kan een mens nog meer wensen? Eén van de meest dierbare personen op de wereld naast zich op een plek waar je zelf het allergelukkigst bent. Ik kan het niet verzinnen in ieder geval *grinnik*.

Nog 1 te gaan…. voor mij….. voor de club nog 8. Terneuzen, Rijswijk, Groesbeek, Heerhugowaard, Tiel, Delfzijl en 2x Stadskanaal en omgevingen mogen nog volop gaan genieten voor ook dit seizoen, 24 – Tropical Heat, dan helaas echt helemaal voorbij is. Dan begint het aftellen weer naar eind september naar Jeans-25… met welke naam? met welke cast- & bandleden weer terug en welke nieuw? Ik moet het afwachten en ik ga het zien, nieuwsgierig ben ik natuurlijk wel, logisch!!! Had ik al gezegd dat ik niet kan wachten? Nee? Nou bij deze dan *glimlach*

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

12 reacties

 1. Ben blij dat je weer kunt loggen, ik wilde al bijna alarm slaan.
  Wat fijn, dat jullie weer zo’n heerlijke avond hebben beleefd.

  • ♫ Mel☺dy ♫

   ik ook 😉
   En ik was bijna heel boos geworden op de ‘zwem-leraar’ maar ik gunde hem niet negatie energie niet 😉

   Dank je wel hoor, was het zeker.

 2. Ah deze kleuren schitteren me tegemoet, word er wat vrolijker van.
  Samen genieten is ook samen herinneringen ophalen.

  • ♫ Mel☺dy ♫

   😉 Dan is het natuurlijk zo wie zo goed, jij vrolijker? Daar ga ik voor 😉

   Ja klopt hoor, dat doen we eigenlijk altijd wel 😉

 3. Gelukkig dat je zo slim en handig bent om je log zelf weer aan de praat te krijgen. Dat kan niet iedereen.
  Jammer dat Gaia ziek was. Maar zo te lezen werd zij goed vervangen. Prachtig als er zoveel talent binnen een groep is dat dat kan.

  • ♫ Mel☺dy ♫

   Eh ja nou eh….. ben eigenlijk ook best wel een beetje trots op mezelf 😉

   Absoluut jammer, bovendien gun je niemand ‘ zien’ zijn natuurlijk. Helaas weet men niet wat er precies aan de hand is en dat maakt zulk nieuws dan nog minder.

   Dat dan weer wel, Manon deed het erg mooi, op haar eigen manier, gewoon echt mooi.

 4. Het was hier inderdaad érrug zwart! maar gelukkig heeft het jouw mooie avond niet kunnen bederven!
  Heerlijk dat je het zélf weer onder de knie kon krijgen toch? Ik doe het je niet na!

  • ♫ Mel☺dy ♫

   Ja klopt, was het in mijn hoofd ook….. dat wordt al weer iets minder GodZijDank

   Nee hoor, zo goed als niets kan mij een Jeans-avondje bederven.

   Jaaaaaaaa daar ben ik stiekem ook best wel een beetje trots op……. ik vind dat geweldig, het telkens weer bijleren…..

 5. TOen wij elkaar Appten lag je blog er al uit. Ik dacht ik zal maar niets zeggen, ik zou je avond nog kunnen verpesten… Ik kreeg er zelf bijna stress van. Maar diep van binnen wist ik dat het goed zou komen 🙂 En ik heb gelijk gekregen <3 Het gaat me niet om mijn gelijk, maar erom, dat je blog het weer "doet." Een heel mooi nieuw thema!
  Liefs en een knuffel

 6. ja, ik merkte ook dat je blog onbereikbaar was, gelukkig nu niet meer en zo te lezen heb je gelukkig weer volop kunnen genieten 🙂

  • ♫ Mel☺dy ♫

   Eh ja dat snap ik wel. Ik moest wachten op mail van de provider en dat duurde en duurde maar…. en uiteindelijk kwam die mail en moest ik nog ‘ zelf gaan zwemmen’ grrrr

   Ja dat wel, bij Jeans altijd 😉

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.