En dat was nr. 7.

Woensdagavond nog, net nog, bijna donderdagmorgen.
Wat een feeestweek! Voel me een blije gup! Niets kan mijn humeur verpesten, heb het gevoel dat ik ‘alle bergen’ heb overwonnen en die die nog op mijn pad komen lust ik momenteel rauw grinnik Het leven is een feest!! Fantastisch!!

Allereerst is mijn horror-maand November voorbij natuurlijk. Joepieeeeeeeeee!!! De maand waarin ik vaak de moed nog-net-niet-opgeef maar er wel héél vaak héél dichtbij kom. De maand waarin ik helaas nooit de kracht heb om mijn depressies genoeg te bevechten. De maand waarin mijn wilskracht getest wordt, mijn overlevingsdrang getergd en alles onder druk en grote twijfel staat.
Eindelijk…. daar was december!!!

Begon deze feestweek maandag met een fantastische middag, zette het zich voort dinsdagavond met de marathon van The Hobbit in de bioscoop hier in de stad. Geweldig!! Vandaag een dag met een hele volle agenda. Diverse zaken moesten geregeld waaronder een bezoek aan de brillenwinkel want mijn bril was kapot, die bleek overleden dus mocht ik een nieuwe uitzoeken. Daarna naar het ziekenhuis met mijn (v)echtgenoot en daar hoorden we dat een operatie aan zijn knieën voorlopig niet hoeft plaats te vinden dankzij een injectie van 6 weken geleden. De kosten die de ziektekostenverzekeraar vervolgens op ons verhaalde waren niet mis maar dat boeit me na vanmiddag voor geen millimeter meer.
Daarna naar mijn maandagmeneer nadat ik enkele zaken voor hem geregeld had. En, zonder dat hij het weet natuurlijk, contact met zijn zoon heb gehad en heb afgesproken zaterdag zijn tijdelijk (doch inmiddels veel te langdurig) verblijf in het verpleegtehuis in kerstsfeer te brengen. Daarna snel naar huis, even liggen en rusten en daarna douchen en omkleden.

Om 19.00 uur werd ik door Petra opgehaald om met haar naar de voorstelling van Jeans in Groningen te gaan. Na effe met Karel en (zijn vrouw) Petra geknuffeld te hebben gingen we de zaal in. Op weg naar de zaal groot plezier in de foyer/gang met een groep verstandelijk beperkte mensen, die ik daar al jarenlang elke keer tegenkom. We belanden in 1e instantie op rij 2. Van de 1600 plaatsen die Martini PLaza beschikbaar heeft waren er 160 bezet. Onbegrijpelijk! Op rij 1 voor ons bleven stoelen leeg en dus kropen Peetje en ik snel naar voren en genoten we op en top op rij 1. Bij uitstek de allerbeste plaatsen, zeker bij Jeans. Meestal ga ik na de voorstelling gelijk weg maar vanavond even niet. En zodoende werd ik even later door enkele castleden hartelijk geknuffeld en kon mijn ‘favoriete’ foto van 2014 gemaakt worden, (zie het bericht hieronder). Kreeg al een beetje moppes dat ze me na de voorstelling nooit zagen maar mijn reden werden geaccepteerd nadat ik de belofte deed er morgen weer te zijn en dan meer tijd te hebben en dus te blijven wachten. Sarah kon me godzijdank vertellen dat het hartstikke goed met haar gaat nu, na schildklierkanker 2 jeans-seizoenen geleden zich openbaarde. GodZijDank! En ook mooi nieuws is dat ze er, als haar gezondheid dat toelaat, volgend seizoen ook weer bij is. Super!!!

Morgenmiddag ga ik naar Fréderique. Zij trakteert mij voor mijn verjaardag in afgelopen november op een avondje JEANS. Mijn 8e. Er staan nog 4 in mijn agenda maar er komen zeker nog bij!!! Het mooiste kado ooit natuurlijk glimlach. Kortom…. 22.30 vanavond de zaal uit…nog nazinderend en reeds dubbel en dwars voor-zinderend omdat ik besef dat ik binnen 24 uur weer op rij 1 zal zitten en wéér mag genieten zoals ik dat alleen maar bij Jeans kan.

En dan ergens ‘s nachts weer thuis met vrijdag weer een leuke dag voor de boeg want dan komt logeehondje Makker ons heerlijk ‘lastig’ vallen. En dan zaterdag dus de ‘versier-verrassing’ …. en dan zal ik zondag wel apegapen liggen maar heej, wat maakt dat uit met zoveel goede, wat zeg ik, geweldige, pitamientjes?!

Leven zoals dit? Ik hou ervan!

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

6 reacties

  1. Wat is het toch heerlijk, dat er na een kl…maand weer een supermaand komt. Ik ben blij dat je zo aan het genieten bent.

  2. Wat goed om zo’n juichend log te lezen, houden zo zou ik zeggen maar ik weet dat het niet helemaal in jouw handen ligt ! maar voorlopig kan niemand je dit afpikken;-)

  3. Word eigenlijk altijd wel vrolijk van jou ongelooflijk enthousiast blogjes over Jeans ………… ze hebben aan jou wel een hele goede en trouwe fan 🙂
    Gewoon lekker blijven genieten.

    • Ahhh dat vind ik een lieve opmerking, dank je wel!!

      Wat zij voor mij betekenen….. wat zij met mijn ziel doen….. ja dat is G.E.N.I.E.T.E.N !!!

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.