~ LUISTERIJ ~·Died-enzo

En dat was nr. 6

De dag dat ik 52 werd… sloot ik af met een fantastische avond in theater De Voorveghter in Hardenberg, met Anita bij Jeans.

De dag begon met vele lieve berichten op diverse fronten, waarvoor hartelijk dank! De postbode bracht veel leuks en ook de visite was heel gezellig. Vanmiddag lekker gestrekt op de bank doorgebracht zodat ik energie voor de avond zou hebben. Anita kwam hier rond 17.00 en heeft hier gegeten. Tegen half zeven zijn we de auto ingestapt en naar Hardenberg gereden waar we tot op ons bot genoten. Weliswaar niet op rij 1 maar op rij 3. De Voorveghter is niet alleen een heel gezellig theater met ontzettend vriendelijk personeel maar ook een hele mooie zaal en elke rij steekt een behoorlijk stuk boven de vorige rij uit, je kan dus over je voorburen heen kijken, en in zo’n geval is het absoluut niet erg om op rij 3 te zitten. Om half twaalf waren we weer binnen en kon Anita met haar eigen auto naar haar eigen huis rijden. Heb snel de foto’s op de pc gezet en eentje ervan zien jullie hier.

Nog 14 nachtjes en dan ga ik naar nr. 7 naar Martiniplaza in Groningen met Petra en een dag later rij ik dan naar Almere om daar met Fréderique nr. 8 te gaan beleven. ZIN IN !!!

16 Geluchte Hartjes op “En dat was nr. 6

 1. Vertel, vertel (achter de schermen), wanneer was die dag, dan had ik ook wat kunnen sturen. Nu dan alsnog mijn felicitaties met het bereiken van deze mooie leeftijd.
  Nog steeds genieten? Ze worden waarschijnlijk steeds beter.

  1. Gisteren lieve dame.

   Ja zeker…. De show wordt met de keer leuker (lees: vrijer) nadat de premieredruk wegvalt… En dat maakt het extra leukerer 😉

  1. Echt wel !!!
   5 nog lieverd, heb nog voor 5 kaartjes liggen…… en hopelijk komen er nog meer bij voor dit seizoen is afgelopen.
   Zekers nou, ik doe niet anders 😉

   weet ik toch 😉 -x-♥

  1. Dank je wel.
   Haha ja klopt, nee hoor helemaal niet.
   Iets dat de ziel zo streelt en het moedeloze hart kracht geeft kan onmogelijk slecht zijn.

 2. Nogmaals van harte met je verjaardag! Ik had je gemaild en een leuke kaart gestuurd. Heerlijk dat je zo genoten hebt. Ik zie het echt voor mij. Zo op de eerste rij. Ik verheug mij op 11 december!

  Liefs en een knuffel, Frederique

  1. Dank je wel wijffie.
   De mail had ik inderdaad ontvangen, de kaart nog niet ;-(

   Oh geloof mij, jij gaat genieten !!! Denk maar even aan iets bloots van vorig seizoen 😉

   iK OOK !!! -X-♥

   1. Wat raar dat je de kaart nog niet hebt. Hij zou vandaag bezorgd worden. Hij had er al moeten zijn. Ik hoop morgen, anders klopt er iets niet.

    Liefs Frederique

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.