Nadat ik vanochtend thuis kwam bij mijn maandagmeneer vandaan stapten Daphne en ik de auto in en togen naar Emmen. Vandaag zou Daphne dus voor het eerst het park gaan bekijken en ik mocht haar gids zijn. Een beetje ‘vreemd maar wel lekker’ voelde het toch wel, zij is immers iemand van het personeel?! Ze is er dus al veeeeeeeeeel vaker binnen geweest dan ik, maar ja, ze had ook heel veel nog niet gezien.

Het was ‘heerlijk’ weer, getuige de vele blote benen en andere minder aantrekkelijke lichaamsdelen die ik constant in de ogen getorpedeerd kreeg, waar ik ook keek, hoe ik mijn hoofd en lijf ook draaide, er was geen ontkomen aan. Het heerlijke weer, mopperen is zinloos dat weet ik wel, maar deze temperaturen zijn voor mij geen feestje, ik heb dus ook meermalen de, best wel stevige, wind geprezen voor de broodnodige verkoeling.

Mijn voorgaande keren was het me niet gelukt, althans niet naar mijn tevredenheid, mooie foto’s van mijn drie witte vriendinnen, zoals ik ze noem, te maken. De ijsberen dus. En dus werd onze 1e ingang na de hoofdingang, de ingang van Nortica. Het kleinste van de 3 delen waaruit Wildlands bestaat. Lale en Noordje waren volop aan het spelen dus Daphne en ik klikten er lustig op los. In de gehele fotoserie zul je dus ook een behoorlijk aantal tegenkomen. Nela, was er wel maar had duidelijk geen zin om zich te tonen, laat staan mee te spelen met de andere twee. Zij lag onder de vlonder en bleef daar ook.

Met regelmatige pitsstops vermaakten we ons prima en voor we het wisten moesten we alweer huiswaarts keren omdat Daphne vanavond nog een zwemtraining moest gaan volgen. Even voor 6-en kwamen we dan ook thuis waar een dampende beker koffie al op mij stond te wachten. Fysiek te moe om nog pap te zeggen vertelde ik manlief dat hij zijn traktatie, die ik altijd meeneem als ik een uitje heb, het tegenkom en dus kan kopen, een kaneelstok, zelf maar uit mijn cameratas moest vissen. Dat vond hij natuurlijk geen enkel probleem *glimlach* Terwijl ik dit bericht zit te typen, mijn foto’s zich aan het uploaden zijn naar picasa, zit hij als een kind zo blij in zijn eigen hoek van zijn bank te smullen van die bruine stok.

Kortom, een dag met een mooi randje die ik weer bij de overige in mijn ‘koester-doosje’ mag stoppen en via de foto’s met regelmaat terug kan halen in mijn herinneringen. Ohja, de foto’s natuurlijk, die vind je HIER; veel kijkplezier!!

4 Hartenluchtjes op “En dat was nr. 4.”

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.