En dat was nr.2.

Rond de klok van zes stapte ik de auto in en ging ik op weg naar Drachten, daar aangekomen stond Hanny al op mij te wachten, zij stapte in en we reden door naar Heerenveen. Het was er druk ivm koopavond maar gelukkig had de parkeergarage plek zat. Nadat we de auto gestald hadden liepen we naar het theater, letterlijk rondje om de kerk, en even later zaten we aan een tafeltje gezellig te kletsen met Karel terwijl we van onze koffie genoten.

Schreef ik zaterdag bij Marja’s Zwijmel over een lied van Toon Hermans, Als de liefde niet bestond, kon ik geen uitvoering van Britt laten horen noch een foto van haar laten zien. Dat doe ik bij deze alsnog, de foto dus! De foto waarmee ik dit logbericht begin is er eentje uit mijn favoriet blok van deze show, net als vorig seizoen het unplugged-blok. Een deel in de show waarvan ik het heet en koud tegelijk krijg!

De avond zinderde voorbij en voor ik wist was het al afgelopen, een heerlijk avondje op en top genieten en Hanny heeft ervan genoten. “krenten in de pap” ….kwam ter sprake terwijl we terug liepen naar de auto, nou houden we beiden van pap noch van krenten dus besloten we maar eenstemmig dat het dan ‘de kers op de (kwark)taart’ zou moeten heten, ook daarover waren we het dus eens. Nu is het wachten tot 16 oktober, tenzij er iets verandert natuurlijk, dat weet je immers maar nooit. Ik kan nu al niet meer wachten 😉 Dat wordt een extra spannende avond voor mij want dan ga ik ook met een blogster die ik nog niet ontmoet heb. Uiteraard heb ik ook daar nu al weer zin in!!

6 hartenluchtjes op “En dat was nr.2.

  1. Het was een heerlijke avond met deze jonge enthousiaste mensen. Wat een zangers en zangeressen. Wat een energie om te kunnen zingen en dansen. Geweldig. Net als jij vond ik het unplugged gedeelte geweldig. Puur natuur. Niks versterkt. Dan komen de kwaliteiten helemaal goed uit. Nogmaals mijn dank voor deze heerlijke en gezellige avond.

  2. Leuk verslag 🙂 En inderdaad, de 16e met iemand die je “live” nog niet kent is toch extra spannend, al zal het vast gezellig worden, daar twijfel ik niet aan 🙂

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.