Deze kreeg ik zojuist…

 

Vertaling:
Dank je wel
voor het ons wakker schudden en tonen dat we afhankelijk zijn van iets dat vele malen groter is dan dat we tot nu toe dachten.
Dank je wel
voor het ons dankbaar maken voor de luxe waarin we leven, de overvloed van producten, vrijheid, gezondheid, en het besef dat we het als vanzelfsprekend aannamen.
Dank je wel
voor het ons stoppen en laten zien hoe verloren we waren in het druk zijn, geen tijd hebbende voor de meest eenvoudige dingen.
Dank je wel
voor het ons toestaan al onze problemen opzij te zetten die wij als zó belangrijk ervoeren en het ons laten zien wat er werkelijk toe doet.
Dank je wel
voor het stoppen van transport, de aarde smeekte ons al heel lang te kijken naar vervuiling, wij luisterden niet.
Dank je wel
voor alle angst, het is jarenlang een wereldwijde ziekte geweest waarvoor maar een handjevol van ons de ogen niet sloot en nu moeten we het allemaal onder ogen zien en leren hoe we het omarmen met liefde en steun van onze gemeenschap.
Dank je wel
voor de herwaardering van onze levens.
Dank je wel
nu wij eindelijk begrijpen wat het betekent dat we allemaal verbonden zijn.
Dank je wel
voor de eenheid tussen ons allemaal, we wisten dat de wereld moet veranderen.
Dank je wel
voor het ons helpen bij het ondermijnen van alles en ons de kans te geven een wereld te bouwen vanaf het allereerste begin.
Dit  virus is deel van ons, het is tussen ons, het is in ons, het verbond ons allemaal, zij het lichamelijk zij het energiek.
Dankbaarheid ondersteunt het immuunsysteem en toont ons ook alles vanuit meerdere perspectieven, het is aan ons welk perspectief we kiezen maar het is het beste om van allen op de hoogte te zijn

 

Wees dankbaar
Blijf bewust
Dingen zullen nooit meer hetzelfde zijn.
De wereld is aan het veranderen
NU!

 

 

20 Hartenluchtjes op “En Bedankt!”

 1. ja Melody
  dat is een hele mooie
  ik hoop dat het het mensen ras wereldwijd
  na dat virus is overwonnen
  dat ze niet opnieuw beginnen alles af te breken
  voor het grote gewin

  dank je wel

  1. 😉 Alsjeblieft.

   Dat is en blijft de vraag die ieder voor zichzelf moet beantwoorden…. ik twijfelde in 1e instantie of ik het zou plaatsen of niet maar een 2e gedachte was dat het klopt, of ik dat nou leuk vind of niet… dus vandaar dat ik wel plaatste.

   Zwaaiiiiii

 2. Ik ga nog niet danken, want ik weet nog niet waartoe dit zal leiden, maar ik vind het inderdaad een grote oefening in stilstand, bezinning, nederigheid, kwetsbaarheid… alles wat deze wereld nodig had om te kunnen veranderen in positieve zin.

  1. Dat vraag ik ook niet van je hoor…. dat is aan ieder voor zich zelf…. al denk ik wel dat we de afgelopen dagen al heel veel dingen ‘geleerd’ hebben (bewust zijn geworden) die we voorheen ‘vergaten’.

  1. Daaraan twijfel ik persoonlijk niet… de veranderingen traden de vorige keren ook op… duurden alleen niet zo heel lang… hopelijk komt daar wel verandering in….

   Jah weet ik lieverd, is prima hoor, je bent goed zoals je bent. Wees jezelf, er zijn anderen genoeg (teveel) .
   Ik ken je goed genoeg om te weten dat die voorzichtigheid je niet belemmert om nu te leven en daar ben ik blij om.

 3. Nou dankbaar zijn voor het virus gaat me wat te ver maar ik snap wel wat er bedoeld wordt. Vraag me wél of of mensen zich op deze manier “de les laten lezen” door het virus. Maar de intentie is mooi.

  1. 😉 daar gaat t ook.

   Nee een deel niet, dat gebeurde alle voorgaande keren immers ook niet, al was er toen nog geen internet, er waren toen vast wél mensen die het “lichtje” zagen branden en daarover vertelden….

 4. Ik zag ‘m in het Italiaans en kreeg kippenvel toen ik het filmpje bekeek…
  Dankbaar zijn, vind ik wel grote woorden! Dat valt niet uit te leggen aan mensen die hun dierbaren eraan verloren/gaan verliezen.
  Dikke knuffel ♥

  1. Nou precies

   Dat is ook zo …. dat was ook één van de gedachtes die door mijn hoofd gingen toen ik overwoog het wel of niet te plaatsen…. in complete tegenstelling heb ik bij dit bericht ‘even’ heel stevig nagedacht over wel plaatsen of niet… De mensen die (over)lijden door dit virus waren ook ‘gewoon’ mensen die altijd druk waren met allerlei zaken die belangrijk geacht werden en dat uiteindelijk niet zijn…
   In het bestaan van de mensch zijn er eerder megarampen geweest dat talloze levens kostte… en telkens was het gevolg van die ‘les’ van korte duur… ik hoop van harte dat de les die we nu uitgedeeld hebben gekregen gevolgen zal hebben die niemand zal vergeten in de positieve zin.

   thxxx joetoe

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.