En Bedankt!

Deze kreeg ik zojuist…

 

Vertaling:
Dank je wel
voor het ons wakker schudden en tonen dat we afhankelijk zijn van iets dat vele malen groter is dan dat we tot nu toe dachten.
Dank je wel
voor het ons dankbaar maken voor de luxe waarin we leven, de overvloed van producten, vrijheid, gezondheid, en het besef dat we het als vanzelfsprekend aannamen.
Dank je wel
voor het ons stoppen en laten zien hoe verloren we waren in het druk zijn, geen tijd hebbende voor de meest eenvoudige dingen.
Dank je wel
voor het ons toestaan al onze problemen opzij te zetten die wij als zó belangrijk ervoeren en het ons laten zien wat er werkelijk toe doet.
Dank je wel
voor het stoppen van transport, de aarde smeekte ons al heel lang te kijken naar vervuiling, wij luisterden niet.
Dank je wel
voor alle angst, het is jarenlang een wereldwijde ziekte geweest waarvoor maar een handjevol van ons de ogen niet sloot en nu moeten we het allemaal onder ogen zien en leren hoe we het omarmen met liefde en steun van onze gemeenschap.
Dank je wel
voor de herwaardering van onze levens.
Dank je wel
nu wij eindelijk begrijpen wat het betekent dat we allemaal verbonden zijn.
Dank je wel
voor de eenheid tussen ons allemaal, we wisten dat de wereld moet veranderen.
Dank je wel
voor het ons helpen bij het ondermijnen van alles en ons de kans te geven een wereld te bouwen vanaf het allereerste begin.
Dit  virus is deel van ons, het is tussen ons, het is in ons, het verbond ons allemaal, zij het lichamelijk zij het energiek.
Dankbaarheid ondersteunt het immuunsysteem en toont ons ook alles vanuit meerdere perspectieven, het is aan ons welk perspectief we kiezen maar het is het beste om van allen op de hoogte te zijn

 

Wees dankbaar
Blijf bewust
Dingen zullen nooit meer hetzelfde zijn.
De wereld is aan het veranderen
NU!