Marja’s Zwijmelen op Zaterdag

Zoals ik hier beschreef, verheug ik me enorm op de voorstelling van Jeans op 28 september in het Beatrix theater te Utrecht. Een jubileumshow omdat Jeans dan zoveel jaar bestaat. In 27 shows hebben 25 bandleden én 125 castleden de revue gepasseerd. Velen daarvan hebben meerdere seizoenen gedaan. Hoe de nieuwe cast en band, van de nieuwe show die in september weer start; Jeans-25 dus, eruit gaat zien is op dit moment nog niet bekend, dat is al spannend op zich. Wie er wel of niet van die 150 mensen precies deelnemen aan de jubileumshow weet ik evenmin alhoewel ik al wel enkele namen weet;

Benny Hölzken = Jeans 18 t/m 23
Brigitte Nijman = Jeans 4 & Jeans 5
Edwin Gerritsen = Jeans 6 t/m 12
Eileen Schilder = Jeans 12 t/m 22
Ellen Evers = Jeans 1a & Jeans 1b
Harold Verwoert = Jeans 3b t/m 8
John Vooijs = Jeans 15
Nigel Brown = Jeans 22 & Jeans 23 & Jeans 24
Pearl Jozefzoon = Jeans 18
Remco Harms = Jeans 14 & Jeans 15
Sophia Wezer = Jeans 6
Tony Neef = Jeans 2b & 3a & 3b & 4

Met die jubileumshow in gedachten heb ik de afgelopen tijd op youtube gezocht naar recente optredens van tal van ex-jeansjes. Vandaag laat ik jullie ‘kennismaken’ met Nicole Berendsen, in onderstaand nummer een duet met David Michael Johnson, een lied dat in show 8 “Unbeatable’ gezongen werd door Lorraine Kammeron & Harold Verwoert. Nicole maakte deel uit van de Jeans-cast in theaterseizoen 1995-1996, oftewel show 6 die ‘A Happening’ heette.
Op Nicoles Website kun je lezen wat ze zoal na Jeans heeft gedaan: Dirty Dancing, The Wiz, Beauty And The Beast, Mamma Mia!, Tsjechov, My Fair Lady, Larry This Funny World, Hair (Europa en Beirut). In Duitsland had ze rollen in Hairspray, Tabaluga Und Lilli, Little Shop Of Horrors, Jesus Christ Superstar en Mozart. Ook op tv (en bioscoop) was ze onder meer te zien in: Foeksia de Miniheks, vaste actrice van de RTL4 Show; Gelukkig je bent er, in de BBC-documentaire ‘Rembrandt’, Zie ze vliegen, Rozengeur en Wodka Lime, Goede Tijden Slechte Tijden, A Star Is Born, Lekker Lang Lusse, De Mankementenshow en Ministars. Nicole geeft tevens soloconcerten in Duitsland, zoals haar kerstconcerten (al 12 jaar); Rocking around the Xmastree. Ook is ze onderdeel van Musical Stars in Concert en The Power Of Love. Was het dat? Nee…. ze was ook te zien in tal van tv-reclames; Dreft, BK, Peugeot, Optimel, Hans Anders, LG etc. En als kroon op haar werk kreeg ze in 2006 een nominatie voor de Beste Vrouwelijke Bijrol in een Grote Musical voor haar vertolking van Babette in Beauty And The Beast.
Nu maar eens luisteren dan….. en genieten natuurlijk:

18 Hartenluchtjes op “Eindeloos”

 1. Door jou ben ik JEANS erg gaan waarderen en kan ontzettend genieten van hun show. Dit is ook een prachtig nummer en ik zie mij weer in het theater zitten. Maar vooral zie ik jouw stralende gezicht. Heerlijk dat je zo kunt genieten!
  Mooie keuze.

  Liefs Frederique

  1. 🙂 Waren onvergetelijke avonden hè? En ja daar geniet ik inderdaad altijd het meest! Komende seizoen gaan we weer gezellig saampies hoor!

   Dank je wel lieverd, -x-♥

  1. Ja hè?

   Zij zong toentertijd ‘music was my first love’ …. en nog rollen mij tranen over de wangen als ik die cd draai…..

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.