Eind van de dag

Carlos Photo Friday ~~ Thema 7-14 augustus = END OF DAY

endofday

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

4 reacties

 1. Wat een prachtige foto van een prachtige lucht.

  Liefs en een zonnige dag,

  Ria

 2. Die kleuren zijn ongelofelijk, ook al zie ik ze echt wel. Ik kan merken dat ik geen goeie camera heb. Als ik een foto van een dergelijke lucht zou maken, komen de kleuren er vertekend op te staan. Alhoewel ik soms mazzel heb.
  Liefs en houd je taai <3

  • Dank je wel lieverd. Valt toch wel mee? Met de meeste automatische camera’s van tegenwoordig kun je weinig fout doen… en met een digitale op handmatige instellingen is het een kwestie van oefenen 😉

   -x-♥ ik doe mijn best.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.