Eerste – Laatste

Met het vertrek van mijn grootste vriend in mijn 2e thuis, Mekong, die op weg is naar een park in Zwitserland… en in afwachting van het met moment dat ik kennis mag maken met Timber die vanuit Blijdorp komt om te proberen van Shwe Zin een mama te maken…. kan ik niet anders dan in het thema van vandaag te kiezen voor het 1e en het laatste kind dat zich zoon van Mekong uit Emmen mag noemen…. Mauk en Manoa…

 

~ 480e Thema op 12 mei 2020

~ Gestart: 01 maart 2011

~ 481e Thema op 26 mei 2020 : Gaan – Komen

~ Doe jij ook (weer) mee, zet dan aub je link hieronder

 

16 hartenluchtjes op “Eerste – Laatste

 1. mogge Melody
  nu die 2 boefjes mogen wel een in de schijnwerper staan hoor 🙂
  ik hoop vandaag de laatste zoon van Timber in Artis te treffen
  geniet de dag

 2. We kunnen jou wel de Olifantoloog onder de bloggers noemen. Lollig stel om te zien.
  Zelf heb ik mijn halve archief doorgespit en kwam niet tot een eindresultaat tot ik aan het alfabet dacht en dan kom je al snel bij de Alkmaarse club uit.

  • Hahaha ja misschien wel, ben wel de enige die er in ons groepje over blogt denk ik… en ja Mauk en Manoa zijn regelrechte donderstenen … en dan te bedenken dat we in Emmen 3 van zulke koppels hebben

   Ik kom straks bij je hoor.

 3. Kakel says:

  Die dikhuiden weten jou (en ons) wel bezig te houden, hè? Aan de ene kant vind ik dat gereis niks, aan de andere kant is het voor een goed doel…
  Knuffel xxx

  • Zet mij maar bij de fanten neer van opening tot sluit, elke dag weer, geweldig!

   Volgende week gaan Daphne en ik naar Artis op kraambezoek… als het tenminste lukt kaarten te krijgen… en ik me oke genoeg voel.

   ❤️knuffeeelll

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.