Met het vertrek van mijn grootste vriend in mijn 2e thuis, Mekong, die op weg is naar een park in Zwitserland… en in afwachting van het met moment dat ik kennis mag maken met Timber die vanuit Blijdorp komt om te proberen van Shwe Zin een mama te maken…. kan ik niet anders dan in het thema van vandaag te kiezen voor het 1e en het laatste kind dat zich zoon van Mekong uit Emmen mag noemen…. Mauk en Manoa…

 

~ 480e Thema op 12 mei 2020

~ Gestart: 01 maart 2011

~ 481e Thema op 26 mei 2020 : Gaan – Komen

~ Doe jij ook (weer) mee, zet dan aub je link hieronder

 

16 Reacties

  1. We kunnen jou wel de Olifantoloog onder de bloggers noemen. Lollig stel om te zien.
    Zelf heb ik mijn halve archief doorgespit en kwam niet tot een eindresultaat tot ik aan het alfabet dacht en dan kom je al snel bij de Alkmaarse club uit.

Voel je welkom & vrij om je ❤️ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.