Een lichtje of 2 of …

happy-smiley Vonnie’s Happy Challenge
~ 57 ~
Gestart op 15 januari 2016

Iedere vrijdag staat er een feel good log op Vonnies blog met de naam “Happy”. Zij daagt jou uit ook een “Happy-blogpost” te schrijven en bij haar jouw link achter te laten. De inhoud van die blogpost kan van alles zijn zolang jij er maar Happy van wordt… Een mooie quote, of regel, foto, weer, jaargetijden, dier, kind, sport. Het kan, én mag, van alles zijn! Doe jij ook mee?
Dat vindt Vonnie ♥stikke leuk!”

Chinalights in Burgers Zoo te Arnhem. Daar wilde ik heen. Daphne ook. Maar ja het weer hè? Dat zat ons niet mee. Vrijdag 17 februari t/m zondag 5 maart, ‘s avonds van 18.00 tot 21.00 het park open. Nog maar 3 dagen dus. Op de zeldzame dagen dat het weer wel meewerkte kon Daphne niet ivm werk ofwel extra trainingen voor haar sport. Oepssss
Zou het er dan dit jaar toch niet van komen???

Jawel… Anita hoeft vandaag maar ‘kort’ naar school… Niels werkt op vrijdag altijd van 8.30 tot 21.30 dus zij zit dan toch verder heel de dag alleen… en na mijn foto’s van januari wilde zij ze ook wel zien. Het weer belooft goeds dus afspraak snel gemaakt. Ze komt mij straks halen, zodra ze terug is uit Groningen van school en dan rijden we door naar het Gelderse. Mijn cameratas staat klaar, batterijen vol, sd-cards leeg dus ik ben er bijna klaar voor. Vanavond zal er vast wel een blog met foto’s volgen want ja sinds Antwerpen en Beekse Bergen in januari ben ik nog meer fan van deze lichtjesfestivals dan dat ik dat daarvoor al was. Uitjes naar zoo’s, daar word ik altijd happy van en met dit gezelschap een lichtjesfestival bekijken doet daar zeker niet voor onder.
Fijn weekend iedereen.

 

10 hartenluchtjes op “Een lichtje of 2 of …

 1. toch niet per ongeluk anders om hé
  sd – kaart vol batterijen leeg 🙂
  geintje , wens jullie heel veel plezier
  als je thuis bent kijk je maar ff , ik ben heel happie op m’n blog
  mzl

 2. Wat leuk zeg 🙂 geniet er lekker van
  Fijne avond, maar dat zal zeker lukken.
  Ook een heel fijn weekend
  Én bedankt voor je bijdrage
  Liefssssssssssssssssssssssss -X-

  1. Jahaaaaaaaa dat was het… net thuis, zo de foto’s ff screenen en online zetten en blog maken…

   dank je wel dus, is helemaal gelukt. Ben trots op mezelf !!

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.