Eén jaar : “Zwijmelen op Zaterdag”

MARJA

Vanaf hier natuurlijk allereerst mijn welgemeende felicitaties aan MARJA want vandaag bestaat haar ‘Zwijmelen op Zaterdag’ één jaar. Vele prachtige bijdrages zijn er reeds voorbijgekomen en wat mij betreft mogen er nog vele malen zovele bij komen!
MARJA bedankt!

Het leven loopt in de meeste gevallen totaal anders dan je graag zou willen. Sommige dingen kun je beïnvloeden en anderen daarentegen helemaal niet. Veel is bereikbaar waar minstens even zoveel dat niet is. De gulden middenweg vinden in het nastreven van je doelen zonder daar obsessief mee bezig te zijn is simpeler gezegd dan gedaan. Of het wel of niet met het ouder worden te maken heeft weet ik niet maar ik realiseer het me tegenwoordig vaker dan toen ik dit lied voor het eerst hoorde, zo’n 12 jaar geleden. Laat staan nog langer geleden. Gisteren gebeurde er iets waardoor ik me het weer eens bewust werd en vandaar dus mijn keuze voor vandaag:

Knew the signs
Wasn’t right
I was stupid for a while
Swept away by you
And now I feel like a fool
So confused,
My heart’s bruised
Was I ever loved by you?

Out of reach, so far
I never had your heart
Out of reach
Couldn’t see
We were never
Meant to be

Catch myself
From despair
I could drown
If I stay here
Keeping busy everyday
I know I will be OK

But I was
So confused
My heart’s bruised
Was I ever loved by you?

Out of reach, so far
I never had your heart
Out of reach
Couldn’t see
We were never
Meant to be

So much hurt
So much pain
Takes a while
To regain
What is lost inside
And I hope that in time
You’ll be out of my mind
And I’ll be over you

But now I’m
So confused
My heart’s bruised
Was I ever loved by you?

Out of reach
So far
I never had your heart
Out of reach
Couldn’t see
We were never
Meant to be

Out of reach
So far
You never gave your heart
In my reach, I can see
There’s a life out there
For me.

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

24 reacties

 1. Een mooi nummer hoor, die tekst komt altijd meer binnen als je meeleest…
  Sterkte!

 2. Mooi en emotioneel beschreven Melody en dan past jouw gekozen nummer er goed bij. Fijn weekend

 3. Laat ik omwille van Marja’s feest een uitzondering maken en dat jij ook nog veel Zwijmel momenten zult hebben.
  Goede keuze als zwijmel .

 4. Heel mooi nummer Melody. Prachtige tekst ook

 5. Wat een mooi nummer! Fijn dat je de tekst erbij gaf. Ik ken de film wel, maar heb me nooit gerealiseerd dat er zulke mooie muziek bij zat. Ik moet nodig maar weer eens de dvd gaan bekijken.
  Wat je schrijft over de gulden middenweg, daar ben ik helemaal mee eens. Ik denk dat het toch met ouder worden te maken heeft. Maar als we werkelijk altijd die gulden middenweg zouden kunnen bewandelen, man, wat zouden we wijs zijn.

  • Ja he?!
   haha maar gauw doen dan….

   Ja inderdaad….en wijzer worden we wel met het ouder worden toch? Zo vreselijk moeilijk is het niet hoor, het kost alleen wel doorzettingsvermogen 😉

   fijn weekend

 6. Een prachtig nummer ,ik heb de cd single nog .In jouw woorden kan ik me helemaal vinden
  Fijn weekend ,liefs Elisabeth

 7. Heerlijk nummer, heb ik altijd al gevonden, maar met jou verhaal ga je er toch even beter naar luisteren, en dan hoor je nieuwe dingen ……. wat een goede tekst zeg!!!

 8. tis het nummer van het jaar waarin ik ging scheiden. Ik draaide het helemaal grijs…..
  Die voor mij goede keuze heb ik toen wel gemaakt. Maar ik kan me helemaal vinden in jouw woorden. Het leven is niet altijd wat je er van te voren over bedacht hebt, en zoals mijn moeder altijd zei, er zijn dromen die nooit uit gaan komen. Op een dag wordt je wakker en besef je dat van sommige dromen de houdbaarheidsdatum verstreken is.
  Het zal de leeftijd wezen dat ik er mee worstel(ik loop richting de 50 nu) maar ik voel me nog zo jong……..

  maar hé
  laat ik niet treuren
  we hebben een feestje!!!!
  fijn weekend!

  • Fijn dat je achteraf heel goed beseft dat het de juiste keuze was!
   En ja je moeder had gelijk, maar dat heb je ondertussen zelf ook al ervaren.

   De leeftijd, slechts een paar cijfertjes, net als het gewicht…. heeft in de echte wereld helemaal geen waarde, het gaat erom hoe je je voelt. (Ik wordt over 1,5 weken 51), In de oppervlakkigheid van onze hedendaagse maatschappij lijkt het inderdaad vaak alsof je er niet meer bij hoort… maar (volgens mij dan) is dat ook slechts iets dat je je laat aanpraten…althans die keus heeft iedereen….. niets en niemand zal jou waarde toekennen als jij dat zelf ook niet doet…

   Precies….niet klagen maar dragen, (zei mijn grootmoeder altijd)
   Het leven is elke dag een feest…. ook al moet je soms extra hoog klimmen om de slingers op te hangen, des te uitdagender des te leuker uiteindelijk dat feest.

   dank je wel, jij ook!

 9. het nummer laat zich niet horen , er is een storing opgetreden zegt het venster ,maar ik kan de tekst natuurlijk wél lezen en die sluit mooi aan bij jouw verhaal!

  • Ik had zopas ook even een ‘connectie-probleem’ maar nu loopt het weer prima….wellicht had ‘mijndomein’ even storing ofzo? of youtube? geen idee, sorry.

   Ja dat is dan wel weer handig he?

   Dank je wel, fijn weekend.

 10. Ach ja, er zit een Bridget in ieder van ons, die onzekerheid slaat snel toe. Fijn weekend!

  • Eh ja dat zal 😉 Ik ken de film niet dus het verhaal ook niet 😉
   Onzeker zijn en de gevolgen daarvan ken ik wel maar al te goed….

   dank je wel, jij ook.

 11. Mooi nummer……… Soms word je zo teleurgesteld in het leven. Dan is het bewandelen van de middenweg ook nog moeilijk.

  Liefs Frederique

  • Zo is het.

   Ja absoluut…. maar als je het als een uitdaging gaat zien en benaderen…. wordt het een ander verhaal met beter/leuker resultaat 😉

   -x-♥

 12. Na het lezen van jouw tekst dacht ik terug aan dit jaar, en hoeveel daarin anders was gelopen als we allemaal hadden gewild. Maar daarnaast zag ik ook direct hoeveel het ons gebracht heeft. Je nummer mag ik van youtube kennelijk niet beluisteren. Jammer. Ik ken het, maar ik heb er nog nooit écht naar gelusiterd.

  • Dat wat het je gebracht heeft was hopelijk goeds!

   Je bent de 2e die het meldt… dat spijt me. ik heb er zelf geen problemen mee, ik weet helaas ook niet wat de oorzaak is…. wellicht kan je het rechtstreeks beluisteren als je naar youtube gaat en het daarin toetst?
   Gabrielle – out of reach… \Hoop dat dat je lukt want in het besef dat je beschrijft zou het erg fijn zijn als je nu het lied kunt horen en de tekst erbij lezen.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.