Een geheel nieuwe wereld

Trees‘ Zwijmelen op Zaterdag

sinds 11-11-2017 – 21 maart 2019

voorheen bij Marja (sinds 17-11-2012)

 

De meningen over musicals… en musicalmuziek… lopen nogal uiteen… Maar afgezien van smaak kun je toch wel stellen, vind ik althans, dat veel musicalmuziek ook zonder meer de moeite waard is als op zichzelf staand stuk muziek. Het onderstaande nummer is dat een voorbeeld van…
Overigens… wat er nou het eerst was, het ‘kip of ei’ verhaal, dit muziekstuk voor een musical ooit geschreven of dat een musicalproducent dit stuk voor een musical koos, dat weet ik niet. IK vind het een prachtig nummer, ik ken het in meerdere versies, musical en non-musical en vandaag is het mijn keuze.

 

16 reacties

 1. AnneMarie zei:

  Mooi nummer, dit wordt mooi gezongen. Fijn om naar te luisteren .

  23 maart 2019
  Beantwoorden
  • Melody zei:

   Helemaal mee eens dus zoals je al begrepen hebt 😉

   23 maart 2019
   Beantwoorden
  • Melody zei:

   Dank u wel dame, U van harte hetzelfde gewenst.

   23 maart 2019
   Beantwoorden
 2. Skar zei:

  Mooi hoor……denk als je er live bij aanwezig bent het nog mooier is……

  23 maart 2019
  Beantwoorden
  • Melody zei:

   Ja nou en of.

   Vast en zeker, Il Divo staat al heel lang op mijn lijstje maar ik rij geen afstanden meer dus tja de kans dat ik ze bezoeken kan is minimaal, tenzij ze hier in de stad ofzo komen en die kans is nog kleiner

   23 maart 2019
   Beantwoorden
 3. Wieb zei:

  Het duurde even voordat ik beeld had, maar nu zie ik Aladdin en Jasmine weer voor me. Lekker video kijken met (toen nog) Zoontje.
  Dit is wel een heel erg mooie uitvoering.

  23 maart 2019
  Beantwoorden
  • Melody zei:

   😉 Soms is wachten niet ‘moeite verspild’ …
   Ja die herinneringen heb ik ook maar dan met dochter want zoon interesseerde zich er niet voor, nog steeds niet.

   Vind ik ook hoor.

   23 maart 2019
   Beantwoorden
 4. rietepietz zei:

  Inderdaad een echt musical nummer. Er zijn maar héél weinig songs die het grote publiek bereiken want er zijn niet heel veel nummers die je bijblijven zodra je de zaal uit bent.

  23 maart 2019
  Beantwoorden
  • Melody zei:

   Ja toch?!

   Ja dat klopt wel… en daarbij, niet iedere muziekliefhebber bezoekt per definitie musicals want afgezien van de smaak (ongeacht de kwaliteit van een musical uitvoering) zijn musicals ook erg duur, zo niet onbetaalbaar tegenwoordig, vooral de grotere

   23 maart 2019
   Beantwoorden
 5. Joanne zei:

  Kippenvel! Het blijft een mooi nummer. Prachtig.

  Liefs Joanne

  23 maart 2019
  Beantwoorden
 6. Als ik het goed begrijp is de oorsprong van deze song een animatiefilm uit de Disney fabriek.
  Wel mooi uitgevoerd, als je houdt van dit genre helemaal lekker natuurlijk! 😉

  23 maart 2019
  Beantwoorden
  • Melody zei:

   Dat weet ik dus niet….. of het gecomponeerd werd omdat Disney dat wilde of omdat het al gecomponeerd was en Disney ervoor koos het te willen gaan gebruiken… geen idee…

   Dat vind ik ook…. haha ja absoluut.

   24 maart 2019
   Beantwoorden

Voel je vrij je ♥ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.