E.i.n.d.e.l.i.j.k.

Het is vrijdag, 27 september…. een datum waar lang naar uitgekeken is en niet alleen door mij. Het is inmiddels middag en de werkweek zit erop, na thuiskomst zopas eerst met de honden gewandeld, althans met Brego en Kobus die sinds vandaag bij ons is en ruim een week blijft. Noah ligt nog boven in bed bij Joop die vanochtend met hem meeging toen die uit de nachtdienst thuis kwam. Daarna de mail afgehandeld, een weblogger ‘in nood’ eventjes snel geholpen. Mijn deelnemers aan de tegenstelling bezocht en nu dus dit bericht maken. ….

Straks stap ik weer de auto in en ga ik Anita halen en vertrekken we richting Deventer. Ik zocht al een hele tijd naar een vloerlamp in retrostijl met als hoofdkleur paars. Afgelopen week, alsof het zo moest zijn, vond ik er eentje die ik helemaal geweldig vond en na wat heen en weer gemail met de aanbieder werden we het eens over de aan-ver-koop. Dussss ergens vannacht kom ik met een opgeladen accu weer thuis na een avondje theater met JEANS en Anita natuurlijk, én een lamp die ik helemaal geweldig vind. Dan ben ik morgen lekker heel de dag thuis en verder geen plannen, behalve dan energie sparen uiteraard voor ons uitje, de Weblog-Meeting as zondag in Burgers Zoo, waar ik me natuurlijk ook enorm op verheug. Hopelijk geldt dat voor iedereen en kan eveneens iedereen naderhand zeggen dat men een hele leuke dag heeft gehad.

Als we in Deventer klaar zijn rijden we door naar Barneveld waar we in Theater De Schaffelaar vanavond de allereerste try-out van de nieuwste JEANS-editie gaan meemaken. De 23e alweer, waar blijft de tijd? Vanavond, net als voorgaande jaren, in een deels gewijzigde opstelling van de cast maar ook van de band. Begon het ooit met een band van 5 mannen, is vanavond de start van een nieuw seizoen met een band van 4 mannen. De bassist en de gitarist, Marco en Kees mogen we opnieuw gedag zeggen nadat deze heren al enkele jaren meedraaiden en we gaan drummer Bennie en toetsenist Shelton als ‘nieuwelingen’ verwelkomen. Wat de cast betreft ook ‘oud’ en ‘nieuw’… geen 8 leden zoals talrijke voorgaande seizoen maar 9 per start van dit seizoen. 5x ‘oud’ en 4x ‘nieuw’. Als altijd ben ik natuurlijk reuze benieuwd naar hoe deze show eruit ziet en laat ik me graag weer verrassen. Mooie bijkomstigheid is natuurlijk zo wie zo dat ik vanavond Karel en Petra ook weer mag begroeten, met ruim 2 uur afstand en drukte aan weerszijden zie je elkaar natuurlijk niet zo heel vaak. Er was eerst sprake van dat Karel er vanavond niet zou zijn maar gelukkig is er eea veranderd waardoor hij er vanavond wel bij kan zijn. Prachtig natuurlijk, te meer daar hij enkele weken geleden (weer) heel ernstig ziek was en hij kantje boord lag. Inmiddels gaat het gelukkig weer goed en als hij zich aan de regels houdt kan hij zijn taken ook prima vervullen… maar ja *grijns* vertel hem dat eens op dusdanig wijze dat hij daar dan ook gehoor aan geeft *grinnik*.

Kortom…..vanaf straks vele leuke uren voor de boeg, dan een dagje rust, en dan weer een heleboel leuke uren. Dingen om naar uit te kijken en dat doe ik dan ook volop!
Vanavond dus het begin van een nieuw, naar verwachting spetterend als altijd, JEANS-seizoen en ook net als voorgaande jaren ben ik blij al weer de kaartjes voor een aantal voorstellingen in huis te hebben. Na vanavond tel ik af tot 19 oktober, een voorstelling in De Lawei in Drachten die ik met Daphne ga bezoeken en daarna naar 9 november in onze hometown Assen, theater De Nieuwe Kolk, die ik ga bezoeken met Niels en Anita en Greet. Daarna dan doortellen naar 26 januari om de laatste voorstelling van het seizoen bij te wonen in theater Geert Teis te Stadskanaal. Voor deze voorstellingen heb ik al kaarten maar er komen ongetwijfeld nog wel een paar voorstellingen bij…..zóóóóó zin in!!!

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

18 reacties

 1. Weblogger in nood, zegt dank voor hulp.
  Wens je een onwijs leuk weekend toe.
  Het mooie weer komt je toe ! ! !
  En ik vind de lamp ook COOL!
  Rust lekker uit morgen?

 2. Poeh….. ik word al moe als ik dit allemaal lees en zou zéker niet blij worden van zo kris-kras door het land rijden, maar jij zier er duidelijk “geen been in” !
  Ik vind de rit Rijswijk / Arnhem als zát voor één dag maar evengoed gaan we die rit maken;-)
  Gelukkig dat je er nog een beetje rustige dag tussen hebt zitten want een dagje deiretuin is óók behoorlijk pittig!

  • Ik vergat je nog een fijne avond te wensen maar ja , dát komt wel goed denk ik!

  • Kriskras door Nederland rijden is op zich niet erg mits het maar voor JEANS is , of voor mensen die het ook waard zijn. ik rij graag, vooral in het donker 😉

   Ik vind het top dat je die rit gaat maken, daar verheug ik me enorm op.

   Ja precies maar het plezier is me de last naderhand dubbel en dwars waard, mij hoor je niet klagen 😉

 3. Die lamp is leuheuk!!
  Leg eens uit hoe dat zit met Jeans. Is het nou steeds dezelfde voorstelling met andere spelers? Of is het steeds een andere voorstelling met wisselende spelers?
  Zondag wordt vast heel gezellig, misschien zelfs wel met mooi weer. Ik hoop het voor je.

  • Jaha echt wel…. hij staat hier inmiddels op zijn plaats met een lampie erin mooi te stralen, ben er heel erg blij mee.

   Jeans…. 1x per seizoen, start altijd in september, start de nieuwe show…. in sommige gevallen zijn er nieuwe castleden en soms ook blijvers van castleden uit de show daarvoor.
   Gedurende het seizoen wijzigt de show dus niet, ook de samenstelling van cast en band niet…..
   Een seizoen eindigde ‘vroeger’ altijd in mei maar gaandeweg is dat vervroegd en eindigt dit seizoen as. januari.

   Wat zondag betreft hoop ik volkomen dat jij gelijk krijgt. ik hoop het ook voor alle deelnemers en ook voor mezelf want leuke uitjes heeft een mens nooit te veel toch?

 4. Belooft een heel goed weekend te worden als ik het zo lees. Heel veel plezier. Rij voorzichtig.

 5. Ik wens je een heel fijn weekend en heel veel plezier bij Jeans

  Liefsssssssssssssssssss -X-
  p.s. toffe lamp

 6. Nou, dat jullie een leuke avond gehad hebben, daar twijfel ik niet aan.
  En de lamp? Hoe staat ie?
  Vroeger hadden wij thuis ook zo’n soort lamp.

  • haha groot gelijk…..

   Ja geweldig natuurlijk, met lampie er in, en aan te stralen nu….ben er heel erg blij mee.

   Ja wij ook, alleen dan in bruintinten…..

 7. Dat wordt genieten met volle teugen! Het komt je
  toe, meiss. Het wordt onderhand ook weleens
  tijd! Liefs en een pakkerd
  Kakel xxx

  • Ja nou zeg dan wel, in hoofdletters 😉

   Dank je wel meis, ben er ook aan toe hoor, durf ik wel te stellen en toe te geven.

   -x-♥ pakkerd terug

 8. Klinkt allemaal reuze gezellig. Veel plezier!!

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.