Theelabel-vraag-21

Thee-Label-Vraag op Maandag
nr. 21

22 mei 2017

Gestart op 2 januari 2017

Laat jij ook een link naar jouw antwoord achter?

De vraag die ik op het theelabeltje aantrof :
Wat is jouw droombaan?

Is niet in een paar simpele woorden te omschrijven omdat die baan niet bestaat. “Droombaan” is de vraag dus van deze baan droom ik al ‘eeuwen’!

Ik zou DIE baan willen hebben die mij de macht geeft dat ik ervoor kan zorgen dat geen enkel dieren in ons land ooit nog in een asiel of welke vorm van noodopvang terecht hoeft te komen of die plek überhaupt al niet eens binnen bereik ligt. Voor alle duidelijkheid heb ik het dan uiteraard niet alleen maar over honden, katten en knaagdieren!!!

Er is nog steeds zo ontzettend veel mis met hoe ‘wij’ met dieren omgaan. Nog steeds zijn er zo ontzettend veel dieren elke dag, 24/7 in uiterste nood. Onze regering beschouwt een dier nog steeds niet als een levend wezen maar als een dood ding, gebruiksvoorwerp, wegwerpartikel. Het beleid schort aan alle kanten. De ene regel is nog meer tenenkrommend dan de eerstvolgende in de lijst. Mensen kunnen, én erger nog, MOGEN, nog steeds ongestraft en dier het meest afschuwelijke en onvoorstelbare leed toevoegen.

Ik hoef geen voorbeelden te noemen toch? Het onderwerp alleen al volstaat wel om je de rillingen te bezorgen neem ik aan.?!?!

Ik ga (wil het ook niet) het gewoonweg niet begrijpen dat er mensen zijn die moedwillig een dier laten lijden!

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

16 reacties

 1. mogge Melody
  dat zou een mooie baan zijn , mocht je hulp nodig hebben , ben ik er graag bij

  geniet de dag

 2. Mijn droombaan was om gepensioneerd te zijn, en die heb ik gekregen ook….hihi.

 3. In ieder geval draag je zelf je steentje bij aan het dierenwelzijn, eigenlijk heb je dus een beetje een droom”bijbaantje”

  • Hahaha ja dat wel ja, ik doe wat ik kan. Al is het helaas veel minder dan enkele jaren geleden… meerdere decennia op de dierenambulance en ander werk voor de dierenbescherming gedaan.

 4. Die baan is je op het lijf geschreven!
  Dikke knuffel ♥

 5. Mijn droombaan is er een waar je ‘s morgens zingend naartoe gaat en ‘s avonds zingend van thuiskomt. Persoonlijk doe ik dat al ruim 31 jaar naar het gemeentehuis, overigens niet steeds hetzelfde gemeentehuis, als gevolg van herindelingen. Ik neem mijn werk niet mee naar huis maar slaag er tot nu toe aardig in me in mijn werk thuis te voelen. Dat wens ik iedereen van harte toe!

  • Die baan had ik ooit ook…. 5 dagen per week, fulltime, en werk mee naar huis, geweldig!!
   Zoals ik me toen voelde op het gebied van werk gun ik ook iedereen inderdaad.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.