Theelabel-vraag-18

Thee-Label-Vraag op Maandag
nr. 18

8 mei 2017

Gestart op 2 januari 2017

Laat jij ook een link naar jouw antwoord achter?

De vraag die ik op het theelabeltje aantrof :
“Wat is de raarste droom die je ooit hebt gedroomd?”

Deze vraag vond ik een tijdje terug en ik legde hem even in de wachtstand omdat ik het met mezelf eens moest worden over het antwoord. Het antwoord dat op de 1e plaats komt is namelijk op zijn zachtst gezegd nogal bizar. Het betreft een onderwerp waarover ik niet blog omdat het niet alleen veel te pijnlijk is maar ook andere mensen betreft. Op het antwoord dat ik als 2e kan geven is precies hetzelfde van toepassing. Toch heb ik mezelf deze uitdaging aangedaan en ‘moet’ ik dus ook het lef opbrengen om dat, wat die uitdaging brengt, op te pakken en in te vullen. Moeilijke overweging dus! Het antwoord dat ik hieronder geef is dus niet mijn 1e raarste droom maar de droom die op de 3e plaats staat.

In deze 3e droom ben ik een vredestichtster. Niemand kent mijn naam, niemand weet hoe ik eruit zie maar iedereen kent mijn werken. Ik duik op plaatsen op waar het het meest nodig is en het lukt mij om strijdende partijen uit elkaar te halen en hen elkaars standpunt in te laten zien, te accepteren én respecteren. De haat in de wereld neemt af, de Liefde neemt toe en het lukt mij iedereen in te laten zien dat we alleen maar de wereld kunnen verbeteren als we samenwerken, dat niemand dat zonder de hulp van de ander kan. Het lukt mij ook iedereen te laten inzien dat ieder levend wezen evenveel recht van bestaan heeft en dat het ieders plicht is dat recht te waarborgen. Ik leer mensen beseffen dat een ieder van ons het leven met alles erin, maar heel kort te leen heeft gekregen en dat dientengevolge niemand het recht heeft diezelfde gunsten & gaven een ander te ontzeggen.

14 hartenluchtjes op “Theelabel-vraag-18

 1. Kakel says:

  Nah, dat is geen droom… Het is een spiegel van wie jij bent en wat jij het liefste wil. Volgens mij dromen alleen mensen met een zuivere ziel iets dergelijks. En ja, dat is een compliment!!
  Dag lief Muziekmensch. Heb het fijn vandaag.
  LIefs ♥

  • Melody says:

   😉 dank je wel schat!

   Ik doe maar weer ‘gewoon’ mijn best… mijn lijf voelt goed aan, mijn hoofd ook, ben dus tussen de bedrijven door bezig hier de boel eens goed onder handen te nemen en schoon te maken…. zulke momenten zijn om van te profiteren en niet te verspillen toch 😉

   -x-♥

 2. Kakel says:

  Sorry, ik was iets te enthousiast. Meteen toen ik het stokje zag staan, kopieerde ik de link en zette ‘m in je reactieveld. Bij het lezen van de tekst zag ik al dat jij dit stokje kende. Volgende keer zal ik eerst lezen…
  Dikke kus ♥

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.