~ LUISTERIJ ~·Died-enzo

Dromen zijn (NIET?!?) bedrog

Als titel van dit logbericht komt veel in aanmerking want jeetjemekreetje het was me het dagje wel zeg!

De nacht van vrijdag op zaterdag was niet om over naar huis te schrijven. Ik kon de slaap niet vatten want tja Klaas Vaak heeft nog steeds mijn adres niet doorgekregen…..kortom, met een doorbrekende migraine startte ik mijn dag. Niet bepaald handig als je een lange autorit in je eentje voor de boeg hebt en ook nog eens het theater in wil om naar JEANS te gaan kijken en luisteren en meer…. Waar pillen dan al niet goed voor zijn he? Maar goed, de nacht was dus kort en krachtig. Ik droomde dat er bij het theater iets fout zou zijn en zou blijken dat Rineke en ik de voorstelling niet zouden gaan zien….

Even na de middag stapte ik de auto in en ging op weg. In mega slecht weer toerde ik van noord naar west, slecht weer buiten de auto maar ook er in, in de vorm van storm in mijn hoofd. Zonder verder al te veel oponthoud kwam ik in Amstelveen aan waar Rineke enkele minuten eerder al gearriveerd was. In eerste instantie kon ik haar niet vinden, zoals al gezegd, mijn hoofd was niet bepaald helder, ik was een beetje het padje kwijt. We gingen snel op zoek naar een toilet en daarna naar de koffie met wat lekkers om even bij te komen. Daarna gingen we weer op pad want we moesten kadootjes inslaan. Mede namens Eric zouden we een kado gaan kopen voor de baby van gitarist Kees die deze maand geboren gaat worden. Ook wilden we een kado voor Tamara kopen om haar te bedanken voor het feit dat ze voor ons een kijkje achter de schermen had geregeld in november maar ook als felicitatie met haar nieuwe woonstek. Gelukkig werden Rineke en ik het snel eens en zaten we al vrij snel in een restaurantje alwaar we zouden koffiedrinken met Tamara en later ook eten. Bleek ook nog dat we korting kregen als theatergasten, nooit verkeerd. So far so good….

“luistert en huivert verder”….
Wij het theater in want Rineke moest de kaarten nog ophalen aan de balie. Het geval wilde namelijk dat ik op haar uitnodiging mee ging omdat zij twee kaartjes gewonnen had. Bij de balie bleek er echter maar 1 kaart klaar te liggen. Tja… nu zijn Rineke en ik de diksten niet maar met zijn tweetjes 1 stoel delen is natuurlijk geen optie. Godzijdank kon Rineke via haar telefoon haar mail tevoorschijn halen waarin toch heel duidelijk en expliciet stond dat ze 2 kaarten had gewonnen. Ben Schilder en Tamara stonden bij de kassa naast de onze en zij schoten ons te hulp waardoor we later toch nog 2 kaartjes te pakken hadden. Ik stond enigszins afzijdig, me enerzijds mijn droom herinnerend en anderzijds bevrezend op het balkon te moeten kruipen, iets waar ik toch echt een onbeschrijflijke hekel (lees: angst) voor heb. Gelukkig was dat niet het geval en kregen we stoelen 1 en 3 op rij 13. (jawel…ongeluksgetal grrrrrrrr). Eric zat op rij 2, wat in de praktijk gelijk was aan rij 1 want de echte rij 1 had maar een paar stoelen waar rij 2 vele malen langer was en dus ook deels als rij 1 was. Hij keek achterom vlak voor de zaaldeuren dichtgingen, zag mij kijken en stak zijn hand de lucht met 2 uitgestoken vingers. Dat sein herkende ik uiteraard gelijk en zo wachtten Rineke en ik op het moment dat de lichten zich doofden in de zaal, waarna wij als 2 door wespen gestoken bruinvissen omhoog schoten en ons naar die rij spoeden. Tijdens de eerste akkoorden namen we die plaatsen in, helemaal dolblij natuurlijk. En tja Amstelveen…wat een geweldig publiek, het dak ging er nog net niet af (gelukkig voor het theater natuurlijk hihihi) en we genoten in opperste sfeer van wederom een prachtige show.

na de show konden we uitgebreid met diverse castleden op de foto en even kletsen natuurlijk want de meesten hadden deze keer uitgebreid de tijd om in de foyer nog iets te komen drinken. Een extra kers op de taart van vandaag was wel dat we Marloes tegen het lijf liepen, een castlid die na show 20 afscheid nam nadat ze 4 seizoen had meegedraaid. Ook zij vond de show geweldig, kan ook niet anders natuurlijk ;-))))

En tja toen werd het toch echt tijd om afscheid te nemen. Voor Rineke helemaal want het was haar laatste van dit seizoen, tot haar en onze spijt uiteraard. Gelukkig nog niet voor mij…ik mag nog (maar) 2x. Eric is nog niet zeker over zijn aanwezigheid bij de allerlaatste in Stadskanaal de 26e dus dat is nog eventjes afwachten. Ben Schilder beloofde ons overigens wel dat er nog iets op stapel stond maar dat we dat tzt wel zouden horen. Dus dat is nog even spannend…. En tja andere spanning is er ook want over een maandje ongeveer horen de castleden of ze kunnen blijven of niet en dat is niet alleen voor hen maar ook voor ons altijd weer nagelbijtend spannend….

Kwart over een stapte ik het huis in waar mijn lief met een bakkie dampende koffie klaar stond en ik door 3 onstuimig blije honden begroet werd, we hebben een logee dit weekend, Mac (Airdale terrier) is er ook, gezellig. En ja nu de nacht in…. of ik slapen zal? Mmwah geen idee maar dat boeit ook niet, heb een heerlijke, wat zeg ik, fantastische avond gehad met name dankzij Rineke dus dit logbericht wordt getikt door een blij en dankbaar iemand!!!

6 Geluchte Hartjes op “Dromen zijn (NIET?!?) bedrog

 1. Wat leuk voor jullie daar kun je weer een flink tijdje op vooruit Je hebt prachtige foto`s gemaakt en jullie staan er ook leuk op Een dag om nooit te vergeten 😉

  liefs Sas

  1. Dank je wel lieve Sas.
   Ja inderdaad, nou zijn JEANS-avonden altijd wel bijzonder op de één of andere manier maar dit is er eentje uit het rijtje ‘speciaal’ want ik realiseerde me even weer dat het soms tegen kan lijken te zitten maar dat dan niet per definitie ook zo is.

   -x-♥

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.