Doen – Laten

Foto-Uitdaging Tegenstelling

~ Thema 5 november 2019

~ Gestart op 01 maart 2011

~ Thema 12 november:  Zomer / Herfst

~ Heb je ook toepasselijke foto in deze tegenstelling?

~ Laat je link dan hieronder achter zodat anderen (en ik) het kunnen komen bekijken.

~

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


 

30 thoughts on “Doen – Laten

  • Uiteraard 😉

   Ik weet niet of ik dit jaar bij de intocht ga zijn… onze gemeente gaat kennelijk met die idioterie mee en weigert zwarte pieten toe te staan, echte duidelijkheid is er nog niet …

   Wat dit specifieke thema betreft zijn er natuurlijk rijen doen’s en latens

   • Ik laat hier een ander geluid horen. Ik ben fan van het Sinterklaasfeest, maar ik heb geen enkele moeite met ‘ roetveeg ‘ of andere pieten. Ik heb zoveel verdriet gezien bij mensen met een donker kleurtje. Als ik in hun schoenen stap, snap ik dat. Mijn kleinzonen maakt het geen bal uit hoe de Pieten eruit zien. Als ze maar komen!

    • Dat is natuurlijk oké…. mijn geluid verschilt echter niet zoveel ten opzichte van dat van jou met dien verstande dat ik vind dat elke vorm van piet welkom is mits de originele ook blijft.
     Ik zette mijn poot stijf vanaf dag 1 dat een groepje buitenlandse randdebielen opstonden en een aantal meewaaiers vonden om ons eigen cultuur om zeep te helpen… i weiger dus ook pertinent daaraan bij te dragen . Het is toch te zot voor woorden dat we ons anno 2019 moeten verontschuldigen / schamen of wat ook maar voor wat er 100-en jaren geleden is uitgevroten door Nederlanders die ‘slechts; handelden zoals wij nu doen, vanuit onze tijdsgeest…. alsof alleen de Nederlanders maar ‘slechte’dingen doen/deden? Jouw kleinzoon is één van de velen die er (godzijdank) nog niet wakker van liggen… tenzij hun ouders ook aan deze waanzin mee doen en hun kind met Nederlandse burgerschap leren dat het zich moet schamen voor zijn afkomst

  • Ik vind het geweldig dat Assen kerstbomen min of meer in de ban doet tot Sinterklaas weer terug is naar Spanje. Het bord met ‘verboden voor kerstbomen’ is mijn favoriete verkeersbord.

  • Goedemorgen Karel

   Vind ik ook! En dan wel zoals het hoort, het originele feest, dat waarmee jij en ik opgroeiden zonder gezeik’

   ZO is het, dank je wel, jij ook.

 1. Mensen hóeven het feest niet te vieren? Als het je niet bevalt, blijf je lekker thuis.
  Ik krijg wel het lazarus van al dat gez**k over Zwarte Piet. Komt het kinderfeest niet ten goede maar ik blijf er met een gestrekt been in staan (-: Er zijn al zóveel makke schapen in dit land.
  Dikke liefs ♥

Voel je vrij je ♥ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.