Vanaf vanavond (maandag 5 september) start deze cursus als vervolg op Voluit Leven.
Net als bij die 1e cursus die op 25 mei startte ben ik van plan er alles aan te doen dat nodig is, en binnen mijn macht ligt, om het succesvol af te ronden… Ik ga er in ieder geval voor zorgen dat mocht ik falen, ik mezelf niet hoef te verwijten dat ik het met de Franse slag heb gedaan noch de kantjes eraf heb gelopen……

voluitleven2a

Kortom:….wordt vervolgd….. tot straks

10 Hartenluchtjes op “Dit is jouw leven…”

  1. Dat is helemaal waar….. het gaat nu niet zozeer om het aanleren maar om het afleren en ook dat is weer aanleren

   Dank je wel lieverd, knuffel terug

 1. Maar lieve Melody, afleren kan niet. Probeer maar af te leren om te fietsen… dat lukt niet. Het is veranderen van gedrag.. en dat is inderdaad aanleren. Geniet van de cursus en gebruik de dingen die je gebruiken kan 🙂
  Fijn weekeinde!
  Liefs,
  Nathalie

  1. Heej wijffie….

   Misschien heb je gelijk, maar heej ik ben Groningse hè dus stronteigenwijs grinnnik het gaat hier immers om gedrag dat voortkomt uit aangeleerde gedragingen ten gevolge van diverse gedachten/emoties dus als ik die beter kan beheersen kan ik dat foute gedrag afleren.

   Dat doe ik ook, althans achteraf dan… omdat ik ‘zie’ welke winst ik kan maken als ik me er maar voor inzetten wil (durf)

   doin loiverd, joe ook.

 2. Nou, ondertussen schiet het alweer op naar de tweede cursusdag. Hoop dat je een fijne groep hebt, waar je je helemaal op je gemak bij kunt voelen.
  Heel veel succes en sterkte, want je zult waarschijnlijk weer de nodige doorzettingsvermogen moeten aanboren om de moeilijke momenten aan te kunnen.

  1. Ja klopt !
   Het is nog te vroeg om daarover te oordelen, ik ben daar altijd heel terughoudend in… maar de 1e keer voelde goed genoeg in ieder geval.
   Dank je wel, ja klopt maar de wil is groter dan de angst die me zou kunnen tegenhouden, komt dus wel goed, geloof ik (hoop ik, wil ik glimlach)

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.