Zondag
6 november
 Eigenlijk had ik vandaag wel met mijn camera op pad gewild, maar ja overal slecht weer voorspeld dus dan maar lekker thuis blijven. Bloggen, surfen, lezen, tv kijken, kleppen met huisgenoten, ik vermaak me prima. Voor alles is een tijd of niet dan?

Met een nieuwe week voor de deur waarin ik toch wel weer heel graag ‘volledig’ aan het ‘werk’ wil en prachtig uitjes voor de boeg heb zal het al met al de nodige fysieke energie vergen.
Eén van die uitjes is dan wel in Amsterdam maar gelukkig hoef ik me niet druk te maken om het autorijden van die lange afstand 2x, dat doet Daphne. Ik kijk er enorm naar uit, al was het alleen al om Brigitte eindelijk weer eens te zien/voelen stralen en schitteren op een toneel in een droomrol ook nog eens!
Ook heb ik een afspraak voor een middagje ‘aan haar keukentafel’ met mijn Kloine Grode Zus. Nu ik weer wat langer in de auto kan zitten is zij natuurlijk 1 van de eersten die ik wil gaan bezoeken.
Heerlijk vooruitzichten dus!!

Zaterdag
5 november
De hele dag binnen…. niks aan de hand, prima dag. Het ‘dieet’ werpt zijn vruchten af. Kan dat eigenlijk wel al zo snel of is het suggestie? Mijn buik is rustiger en de pijn minder, ik vraag me met een glimlach af of dat werkelijk zo is of omdat ik onder invloed sta van ‘de wens is de vader van de gedachte’… hoe dan ook, ben er blij mee. Het niet eten van verboden dingen gaat me heel gemakkelijk af, geen afkickverschijnselen what so ever, koffie mis ik wel maar dat ik daar nu zo veel moeite mee heb kan ik echt niet zeggen.
Vrijdag
4 november
 Een rustige ochtend.
Rond 12 uur een, zoals altijd heel gezellige lunch met vriendje Ludo in ons favoriete restaurant. Ik had eerder van de week al met hen gebeld en over mijn ‘dieet’ gesproken, dat werd perfect door hen opgelost.
Daarna door naar Smilde voor een supergezellige middag bij Corry die zich ook weer een stuk opgeknapt voelde na een zeer vervelende oorontsteking. Eenmaal bij haar aan de ‘keukentafel’ trakteerde ze me op een heerlijke verse haring (ja zonder uitjes *glimlach*) en een lapje zalm, jummmiiiieeeeee! Daarna doken we haar computerkamer in en heb ik voor haar een nieuw blog aangemaakt zodat ze ook daarmee weer verder kan want haar ‘oude’ blog is om de één of andere onduidelijke reden kapot. Het beheer is niet meer bereikbaar, haar dashboard is pleite. Daarna met haar enkele boodschappen gedaan en ‘s avonds was ik dan weer thuis, gezellig met manlief op de bank voor de buis.
Donderdag
3 november
 Vandaag ook een ‘werkdag’. Wederom in de brace en piano aan, ging beter dan gisteren. De middag lekker op de bank doorgebracht in alle rust. Een hazenslaapje of twee tussendoor en verder ‘gewoon’ doen wat kan en me niet druk maken om wat niet kan, gaat me prima af moet ik (nog steeds met enige verbazing, dat dan weer wel) constateren.
Woensdag
2 november
 Vandaag weer aan het ‘werk’. Mijn rug verstevigd ingepakt door de brace en een beetje piano aan op fysiek gebied. Dat viel uiteindelijk toch een beetje tegen maar zonder daardoor in een negatieve emotie te belanden accepteerde ik het en paste me aan.
‘s Middags bezoek tot 2x toe, eerst een vriendin die me kwam verrassen met een tas vol lekkernijen die ik wél mag eten en drinken en later in middag kwam Anita binnen vallen.
Dinsdag
1 november
 Vandaag een fysieke rustdag, mijn rug trekt het allemaal nog niet zo goed. Is geen probleem (meer), ik leg me erbij neer, letterlijk en figuurlijk.
Gisterenavond was heel intens, mooi, bijzonder en ontroerend. Ik bleek niet de enige te zijn die op het idee gekomen was een ‘afscheids-dank je wel-veel geluk en succes vanaf nu-cadeautje’ voor de anderen te maken en uit te delen.
Maandag
31 oktober
 Een dag vol mooie gesprekken, gebeurtenissen, gedachten en emoties. Op weg naar de avond waar we voor de één na laatste maal als groep van deze 2e cursus samenkomen. Over een week of 6 dan nog 1 keer ter evaluatie. 2 cursussen afgerond, waarover ik wel een boek zou kunnen schrijven, met name alleen al over de impact ervan. Zo bijzonder! Gevoelsmatig is het wel het mooiste cadeau dat ik mezelf ooit had kunnen geven.
Na vandaag moet, nee MAG, ik het ‘alleen’ verder doen…  Niet helemaal alleen natuurlijk want ik heb een hoop handvatten en mensen om me heen die ze me aan zullen reiken als ik ze even niet vinden kan…

Nav van mijn ‘diefstal’ bij Viviane.  (Zie ook: Vorige berichten)

6 Hartenluchtjes op “Dit is jouw leven – Voluit leven ~ week 24”

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.