Dit is jouw leven ~ Voluit Leven ~ 22

Goh… week 23 is al begonnen… hoe cliché ook, tijd vliegt écht hè? Wat is er ontzettend veel gebeurd in de afgelopen 22 weken, bizar eigenlijk hoe in, toch best wel korte tijd, je hele wereld zich op de kon kan zetten en veranderingen ten goede niet zo onmogelijk blijken als dat ze jaar in jaar uit altijd leken!

Zondag
23 oktober
 Uitgehuild… ik begin weer de zon te zien. Anita is hier een deel van de dag, samen aan de slag voor haar studie en even naar buiten voor een korte wandeling door het tuincentrum. Best wel druk maar dat doet me niets. Mezelf maar ff trakteren op mijn lievelingsbloemen dus even later weer thuis staat er een grote mooie vaas op tafel met daarin een amaryllisbol met 2 stelen en dikke knoppen…. beloftevol, mooiii!
Zaterdag
22 oktober
 Hmpf… 2e dag in ‘terugval-modus’, duurt langer dan ik prettig vind maar aangezien ik besef dat verzet het alleen maar erger zal maken laat ik het maar gaan zoals ‘t komt. Het is zoals het is… na regen komt zonneschijn
Vrijdag
21 oktober
 Gisteren viel best tegen achteraf gezien. Vermoeidheid slaat toe en mijn hoofd is voor het eerst in lange tijd erg onrustig, een dag met veel sombere gedachten en tranen. Ik realiseer me hoe het zit, laat het over me heen komen, verzet me niet, ‘t hoort erbij.
Donderdag
20 oktober
 Een 1e ‘werk-ochtend’ weer, geen 100% nog maar plm. 30. Is te doen maar tegelijkertijd ook genoeg. Ben er dus nog niet.
Woensdag
19 oktober
  Ik wil graag zelf weer voelen waar mijn grenzen liggen ipv die weg te schuiven door ze te onderdrukken met pijnmedicatie. Energiegebrek doet het zweet met regelmaat van mijn hoofd afparelen. Ik krabbel op, letterlijk en figuurlijk.
Dinsdag
18 oktober
 Heel langzaam gaat het vooruit, het bewegen gaat steeds makkelijker, al ben ik nog wel snel heel erg moe.
Maandag
17 oktober
 Inmiddels anderhalve week amper uit de voeten kunnend kan ik wel blij constateren dat mijn humeur niet echt te lijden heeft onder mijn fysieke onmogelijkheden, al voel ik me wel degelijk schuldig naar mijn ‘mensjes’ ook al nemen zij mij niets kwalijk.

Nav van mijn ‘diefstal’ bij Viviane.  (Zie ook: Vorige berichten)

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

12 reacties

 1. En het is nu al de 24ste dus zal het ongetwijfeld wéér beter gaan!

 2. Fijn dat je humeur er toch niet aan ten onder gaat!

  • Hallo Ilse, wat leuk je hier te mogen begroeten en ontmoeten. Welkom!

   Ja dat is zeker heel fijn want dat was nog niet zo lang geleden echt wel anders 😉

 3. Hoop dat je je na deze week weer beter zult voelen! XXX

 4. Iedere dag een beetje beter… Sterkte Melody…

 5. Morgen weer een beetje beter dan vandaag!
  Houd goede moed ♥

 6. Grunningswichtje

  Kop der veur en broesen mit dei barrel! Mor…..joa, der is oin mor……blief oin beetje koalm aan doun joa? Moi loiverd 🙂 Ik was hier ook eem weer.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.