~ SCHRIJVERIJ ~·Kánniewáárzijnoftochwel

DijL~VL~18 – 26 sept

Zondag 25 septemberNa een heftige nacht een gammele dag…..’slepen’ dus maar….  met een lijf in de weerstand duurt een dag wel heel erg lang …. even “kerstige” afleiding  ehh??
Morgen maar weer verder, nieuwe dag, nieuwe kansen, toch? 
Zaterdag 24 septemberEen, voor mijn doen, goede nacht met daarop volgend een rustige dag aangezien er een drukke avond zou volgen. Druk in de zin van veel geluid in mijn hoofd waar ik graag van af had gezien als ik had gekund maar ja aan de ene kant verzaak ik niet fatsoensverplichtingen en aan de andere kant komt ik mijn beloftes na.

Deel van de vrije tijd besteed aan de cursusopdrachten en het 3e boek dat aangeraden werd aan te schaffen. Wat ik doe wil ik zo goed mogelijk doen…. en dit is puur voor mezelf dus dan mag ik zeker niet minder inzet leveren dan ik kan toch?

Het feestje van de 2 jarigen was reuze gezellig en voelde als een warm bad en dat maakte veel goed.

Vrijdag 23 septemberPrachtig weer… hup vroeg op, Anita halen en naar Apenheul, heerlijke dag. Wel onrustig hoofd maar door inmiddels aangeleerde trucjes lukte het me prima ermee om te gaan.
Donderdag 22 septemberFeest…. 91e verjaardag met vriendinnen van maandagmeneer vieren. Fijn te ervaren hoe dierbaar iemand zo kan genieten.
Woensdag 21 septemberNormale dag, geen hoogtes geen dieptes, doen wat moet gedaan worden, verder relaxen. De avond deels doorgebracht in de keuken, de hapjes etc voor morgen voorbereiden
Dinsdag 20 septemberFijne dag. Alles liep beter dan verwacht, hoofd en lijf werkten me niet tegen.
Maandag 19 septemberHeerlijke dag in de mooiste dierentuin van Nederland met prima gezelschap in mooi weer.  Wat kan een mens nog meer wensen…..  “s avonds geen cursus door omstandigheden van anderen… kwam goed uit, kon ik uitrusten en energie voor de dagen die komen opdoen…

Nav van mijn ‘diefstal’ bij Viviane.  (Zie ook: Vorige be

2 Geluchte Hartjes op “DijL~VL~18 – 26 sept

    1. haha ja daar heb je helemaal gelijk in…. des te meer des te beter maar natuurlijk niet onverantwoordelijk want elk dier heeft wel een zo goed mogelijke omgeving/ruimte nodig

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.