Midnight Walk Assen nr. 8c

Zondag 11 septemberNog geen energie om fysieke inspanning te leveren dus een bankdag. Hoofdstukken 1 en 2 van het cursusboek nogmaals lezen en opdrachten uitwerken in voorbereiding op de 2e groepssessie van cursus 2 morgenavond.
Raar toch hoe je tegen iets op kan zien en er tegelijkertijd naar uit kan kijken?
Zaterdag 10 septemberNa een nacht knuffelen met een blok porcelein in kamer 100 tot weinig in staat.
Toegeven dus maar aan wat het lijf vraagt, uitzieken van…. Joost-mag-het-weten-wat.
Vrijdag 9 septemberVanochtend fris en fruitig op tijd aan het werk en een enorm ontroerende ontmoeting die mij energie voor 10 gaf.
Vanmiddag één en al pauze tot ik Liesbeth van de trein moest halen omdat zij met Daphne en mij mee de 8e editie van de Midnight Walk zou lopen.
Vanavond dus wandelen, prachtig weer, veel plezier gehad en dat allemaal voor het goede doel.
Vannacht ziek… wat me is ‘toegevallen’, geen idee. Voelt niet fijn dat het er aan alle mogelijke kanten uitkomt.
Donderdag 8 septemberOntspannen dagje met in de ochtend met manlief op de bank en ‘s middags / ‘s avonds in mijn eentje met het vee.
Woensdag 7 septemberHeerlijke dag met Anita bij onze oosterburen. Bijkomstigheid waar ik trots op ben is dat vele dingen gebeurden waarover ik ‘voorheen’  letterlijk en figuurlijk ‘gestruikeld’  zou zijn, (om het maar even netjes uit te drukken) en vandaag lieten ze me Syberisch. Wat een vrijheid en wat een bevrijdend gelukzalig gevoel geeft dat!
Dinsdag 6 septemberIets mindere(???) dag, emotioneel gezien dan, gisterenavond was heftig en dat vergt weer enige verwerking. Niks mis mee, het hoort erbij en ik ben niet in paniek geraakt, heb het ‘gewoon’ laten komen zoals het is en het zoveel mogelijk onder het kopje ‘accepteren’  weten te plaatsen.  In zelfreflectie zie je dan toch wel je groei en dat motiveert om niet op te geven maar stimuleert juist om door te gaan en dat is op dit moment nog wel welkom.
Maandag 5 septemberHeerlijke maandagochtend met mooie, emotionele, ontroerende, wijze en met dankbaarheid gevuld gesprek.
De middag in mijn cursusboek ‘gezeten’ , zowel de nieuwste voor cursus 2 als de oude van cursus 1, herhaling is goed!
De avond was op zijn zachtst gezegd indrukwekkend. Bizar wel hoe behoorlijk heftig en ontroerend mooi in 1 avond hand in hand gaan. Als 2 onverbrekelijke helften van een compleet iets.

Nav van mijn ‘diefstal’ bij Viviane.  (Zie ook: Vorige berichten)

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

8 reacties

 1. Al met al een afwisselende week .Tel de mooie dagen vooral de 5e september , die mag je een lintje geven.

 2. Twee stappen vooruit en weer eentje terug. Langzaam maar zeker ga je vooruit!
  Ik heb alle vertrouwen in je, ik hoop dat jij het ook in jezelf hebt.
  Dikke knuffel

 3. Maar toch nog steeds vooruitgang al glibber je af en toe even terug.

  • Klopt helemaal…. en weet je? Het is niet alleen troostend maar tegelijkertijd ook bemoedigend van mijn medecursisten te horen dat zij dat precies net zo ervaren… kortom niets om moeilijk over te doen maar juist te accepteren omdat het er onlosmakelijk aan verbonden is, er dus helemaal bij hoort.

 4. Qua stemming en je gezondheid gaat het wel heel hard op en neer. Het is hollen of stilstaan. Dat is dodelijk vermoeiend omdat je niet weet waar je (vandaag) aan toe bent. En als je iets in de hand wilt hebben, is het jezelf…
  Dikke knuffel en houd je taai, meissie!

  • Ja dat klopt helaas… maar op zich is mijn veerkracht wel groter, dus ik hang veel korter dan voorheen in een (negatieve) bui…
   Mijn lijf laat me helaas op meerdere fronten wel in de steek… maar ja dat moet dan maar…. kan niet alles tegelijk toch

   knuffel terug, doe ik zeker hoor.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.