8 Hartenluchtjes op “Dierenrijk 20 april”

  1. Leuke zwijntjes geboren. Er zijn nog meer geboren in moeilijke tijden. Gaat goed in dierentuinen. Schattig filmpje is het geworden. Leuk dat je eens laten zien. Zo kun je volgen. Fijne dag veder. 👍🏼

    1. ja nou hè?! En wist je dat Blijdorp hét park was dat als eerste deze diersoort kreeg en er van daaruit nakomelingen vrspreid zijn over Europese dierenparken…

      jah dat heb ik gelezen… ben wel huiverig maar ik vertrouw op wijsheid onder het personeel en ‘bereidwilligheid tot gehoorzamen’ van bezoekers…. zodra ‘mijn’ park weer opengaat zal ik er zijn… met mijn scootty kan ik gelukkig afstand houden maar iemand die dat niet tot naar mij toe mag , geheel onvrijwillig, even knuffelen met haar 😉

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.