Dieneke is BOOS

en ze heeft volkomen gelijk…

 

Per vandaag Nederland Ziek (8e plek op ranglijst) Nederland Overleden Wereldwijd Ziek Wereldwijd Overleden Wereldwijd Genezen
Klik ook HIER 4.204 179 208.884 13.599 96.176

 

Zij schreef:

Eerst rauzen ze de supermarkt leeg zodat andere mensen niet genoeg hebben, dat voedselbanken niet de resten van onze consumptiemaatschappij kunnen bemachtigen. Of dat degene die het land overeind houden voor lege schappen staan. De scholen en kinderopvang zijn dicht, daar waar ze normaal gesproken massaal hun kinderen dumpen, de gedachtelozen onder het volk. Ze zijn niet in staat hun eigen kroost te vermaken en binnen te houden. De goede daar gelaten natuurlijk. Oude en zieke mensen, ook kinderen, krijgen geen of weinig bezoek als ze in een instelling verblijven of noodgedwongen thuis. Zelf heb ik een begrafenisdienst bekeken via streaming want er heen gaan was onmogelijk. En gisteren liep het coronavirus op straat, strand en bouwmarkt en zo. Achterlijk volk😡. Op slot dan maar het hele land en niet piepen achteraf als de ziekenhuizen overvol raken en, als je een noodgeval hebt, niet terecht kunt. Niemand hoeft van mij ziek te worden natuurlijk, maar de gewone griep is ook nog aanwezig en een beetje de “mannen”griep zou helpen ze van de straat te houden. Slechts een etmaal lekker hondsberoerd zijn zodat je een ienie beetje kan voelen hoe het is. Er zijn natuurlijk ook mensen die verstandig zijn en die helpen waar mogelijk of gewoon simpel in hun kot blijven. Straks zijn, in het ergste scenario, diegenen nog over om de samenleving weer op poten te zetten, waarschijnlijk geheel vrijwillig. Ja ik ben BOOS!!! En terwijl ik dit schrijf gaan alle bellen rinkelen! 

 

Ik ben het roerend met haar eens. Die boosheid voelde ik gisteren ook toen ik op tv die hersenloze egoïstische randdebielen zag lopen / rijden, oh en wat waren ze ‘verstandig’ (vonden ze uiteraard zelf). Als deel van de risicogroep ben ik voorzichtig. Ben absoluut niet bang aangelegd maar dat beetje verstand dat in mijn heksenketel nog enigszins goed werkt pas ik nu wel zo veel mogelijk toe.
Ik kom buiten, ja natuurlijk, in onze tuin.
1x per dag probeer ik een rondje met de honden te doen, ik kies bewust een tijdstip die voor veel hondeneigenaren niet als ‘normale uitlaattijd’ is. IK kijk dan goed om me heen en als ik iemand op mij af zie komen keer ik om. Man doet dat ook omdat hij weet dat ik in die risicogroep zit.
Hij doet (altijd al) de boodschappen en probeert zoveel mogelijk met een grote boog om de anderen heen te lopen. Hij werkt nog wel, zijn werkgever heeft nog geen plannen om de fabriek stil te leggen. Is ook niet zo heel nodig op dit moment omdat man in ploegen werkt, in een team van 3 en ieder lid van dat team werkt solo als het ware, ze komen alleen maar in elkaars buurt als er een pauze is en die is er zelden want de machines draaien volcontinu.
We blijven dus ‘binnen’ en passen op, op elkaar maar ook op onze medemens ook al voelen we ons prima gezond en virusloos want wij willen het écht niet op ons geweten hebben iemand ziek te maken of erger nog iemand te vermoorden.
Ik snap, net als Dieneke, écht niet waarom mensen zo egoïstisch zijn en hun eigen wil volgen ondanks alle waarschuwingen en de ziekte-& sterftecijfers die dagelijks meermalen kenbaar gemaakt worden… Net als Dieneke gun ik niemand het ziek zijn, ziek worden, laat staan het C-virus krijgen maar ik gun deze specifieke groep wel dat ze zich een paar dagen stront-beroerd voelen of een week lang voelen wat ik al maanden voel; een hart dat op hol is, niet genoeg zuurstof heeft, en beweging van een paar meter als een marathon voelt.

 

IK schreeuwt oorverdovend: Domme mensen:
Waarom lopen jullie mij in deze tijd steeds voor de voeten als IK, nu IK tijd heb en toch thuis moet zitten, mijn complete woning wil verbouwen en daarvoor de materialen ga aanschaffen? Blijf thuis zoals gezegd, dan kan IK veilig mijn gang gaan. Blijf ook van het strand als IK daar ben, IK wil die vreselijke ziekte niet door jullie krijgen dus wat doe je daar als IK daar ben? Geef dat alsjeblieft door aan iedereen zodat IK veilig over straat kan en mij over jullie gezondheid geen zorgen hoef te maken.