Marja‘s 87e Zwijmelen op Zaterdag
deborah

Dat ik iets zou plaatsen dat in de nieuwste Jeans-show zit zal niemand verbazen… denk ik… Onderstaand nummer is dus 1 van de nummers die uitgevoerd wordt. En of het nou aan mijn Jeans-liefde ligt of aan mijn voorkeur voor covers in het algemeen, dat doet er niet zoveel toe, de versie met het jeans-sausje erover klinkt gewoon hartstikke goed. Het nummer dat ik vandaag met jullie deel en hieronder plaats is volgens mij van de originele zangeres, al weet ik dat niet zeker, de jeans-versie is nog niet beschikbaar helaas dus dat komt later in het seizoen nog wel eens aan bod.

Ik heb dit nummer nu 2x, bijna op het puntje van mijn stoel zittende, mogen laten binnenkomen. Door één van de nieuwe dames ook nog, Deborah de Groot. Samen met nog een andere dame en 2 heren behoort zij tot de 4 nieuwe personen in de 8-koppige cast, en ik ben er blij mee. Mooie stemmen die prachtig bij elkaar kleuren, die heel groot en heel klein gebruikt kunnen worden. Dit lied is er zo eentje die je niet groot moet brengen maar juist heel klein en dat doet Deborah echt heel mooi! Kippenvel-van-top-tot-teen-mooi!

Ik wens iedereen Van harte een heel fijn, warm, waarde- & liefdevol weekend…
én niet te vergeten: Veel Zwijmel-genot met én bij elkaar!