Marja‘s 87e Zwijmelen op Zaterdag
deborah

Dat ik iets zou plaatsen dat in de nieuwste Jeans-show zit zal niemand verbazen… denk ik… Onderstaand nummer is dus 1 van de nummers die uitgevoerd wordt. En of het nou aan mijn Jeans-liefde ligt of aan mijn voorkeur voor covers in het algemeen, dat doet er niet zoveel toe, de versie met het jeans-sausje erover klinkt gewoon hartstikke goed. Het nummer dat ik vandaag met jullie deel en hieronder plaats is volgens mij van de originele zangeres, al weet ik dat niet zeker, de jeans-versie is nog niet beschikbaar helaas dus dat komt later in het seizoen nog wel eens aan bod.

Ik heb dit nummer nu 2x, bijna op het puntje van mijn stoel zittende, mogen laten binnenkomen. Door één van de nieuwe dames ook nog, Deborah de Groot. Samen met nog een andere dame en 2 heren behoort zij tot de 4 nieuwe personen in de 8-koppige cast, en ik ben er blij mee. Mooie stemmen die prachtig bij elkaar kleuren, die heel groot en heel klein gebruikt kunnen worden. Dit lied is er zo eentje die je niet groot moet brengen maar juist heel klein en dat doet Deborah echt heel mooi! Kippenvel-van-top-tot-teen-mooi!

Ik wens iedereen Van harte een heel fijn, warm, waarde- & liefdevol weekend…
én niet te vergeten: Veel Zwijmel-genot met én bij elkaar!

22 Hartenluchtjes op “Deborah de Groot
(spoiler-alert *glimlach*)”

 1. Een bijzonder mooi liedje. Ik ben benieuwd naar de uitvoering met het “JEANS sausje’. Het is mooi, het raakt je. Prachtig….

  Liefs Frederique

  1. Ja hè?

   Eh ja dat vermoedde ik al wel, ik wist wel dat het al eens voorbij gekomen was maar niet hoe vaak… dat onthoud ik dan weer niet ;-(

  1. Ja hè? Al vind ik dat laatste dan weer niet zo heel belangrijk maar dat zal komen omdat ik van covers hou en met name als ze een jeans-sausje hebben gekregen.

 2. Had ze dat sausje gisterenavond dan niet bij Voice of Holland? Of was het ergens anders , ik heb zoveel gezien gisterenavond dat ik alles verwar misschien.

  Liefs, Ria

 3. Knap nummer van zo’n jong meisje, ik begreep dat ze via een talentenjacht met dit nummer in één keer doorbrak. Ik denk dat een jeanssausje het alleen maar beter kan maken want ( in mijn oortjes) is haar stem een beetje magertjes.

  1. Ja inderdaad…. Klopt inderdaad.

   Het Jeans-sausje maakt het altijd net ff anders… en ik ben er blij mee dat bij de keus van dit lied Deborah gekozen werd om het te mogen uitvoeren. Vind het uiteraard wel jammer dat ik die versie (nog) niet kan laten horen.

  1. Daarom raakt het me ook meer maar dat mag dan gelukkig ook 😉
   Heb nu 3 voorstellingen zonder hem maar gevoelsmatig wél mét hem gehad en ik twijfel er niet aan of alle volgende zullen ook zo zijn.

   {knuffel} -x-♥

 4. Maaike Ouboter deed mee met de beste Singer/songwriter van Nederland.
  Ik volg al die wedstrijdjes op tv ook niet, maar dit liedje kwam ook voorbij bij DWDD en ik vind hem prachtig. Ze zingt over haar moeder die ze al heel jong moest missen. Het raakt me diep in mijn hart, maar dat snap je wel denk ik. Ik ben heel benieuwd hoe iemand anders dat zingt.

  fijne zondag!xxx
  gr Bibje

  1. Dat had ik inderdaad ook gehoord….. en ook dwdd kijk ik niet….

   Het is inderdaad een prachtig lied en ja ik snap je heel goed. Ik luister ook naar Deborah met mijn hart vanuit een zelfde emotie als jij…
   Deborah zingt het mooier…. maar objectief ben ik natuurlijk niet als het om mensen van JEANS gaat, die gaan bij mij (bijna) altijd voor het origineel.

   Dank je wel meis, jij ook hoor -x-x-

 5. Talentenjachten enzovoorts op TV is volstrekt niet aan mij besteed, dus dit hoor ik voor het eerst.
  Ik vind de stem mooi, de gitaar klinkt warm, maar toch vind ik het een beetje saai overkomen. Ook blijf ik op verschillende plekken “haken” in de tekst, omdat het voor mijn gevoel niet zo lekker loopt; dan zit ik meteen te puzzelen hoe ik het zelf zou doen.
  Tja…

  1. Klinkt logisch 😉 Geldt voor mij ook al is het geen 100%

   Ik had de 1e keer dezelfde gedachten als jij bij deze uitvoering, heb dat echter opzij geschoven nadat ik dacht: “heeft met haar leeftijd / levenservaring te maken” …

   De tekst vond ik gelijk al mooi maar het lied op zich niet zo heel bijzonder… Deborah voert hem anders uit en haar stem is voller/volwassener.. ook haar dictie is beter… en dat in combinatie met het jeans-sausje maakt dat ik dit lied nu veel mooier vind dan eerst.

   En ja.. ook ik heb wel delen waarbij ik denk: ‘dat zou ik zo en zo doen…” maar dat heb ik wel vaker 😉

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.