“Simba-Time” verscheen op mijn foon toen Nigel mij berichtte, acuut kreeg ik natuurlijk een smile van oor tot oor!
Met in de cast niet alleen Nigel maar ook Gaia, David en Naidjim, uit ‘mijn goeie ouwe Jeans-tijd’… stond het uiteraard als een paal boven water voor mijn schoonmeisje en mij dat wij deze musical niet zouden overslaan en het niet één keer maar vaker wilden gaan zien.

Op musical-gebied een waar hoogstandje als je alleen al kijkt naar de techniek en hoe alles is vormgegeven. Al moet je het werk dat alle cast- & bandleden en de vele anderen eromheen zeker ook niet uitvlakken. Dat deze musical inmiddels veel awards heeft gekregen vind ik dan ook volstrekt logisch. De laatste voorstelling is in juli en dan stopt deze musical, uiteraard zijn Daphne en ik daarbij, althans de kaartjes hebben we al ‘eeuwen’ in ons bezit.

Nog één keer proberen me 100, zo niet 1000, % te focussen op dat wat er op het toneel gebeurt en voor alles daarbuiten mega oog- & oorkleppen op zodat ik weer het juiste soort kippenvel van top tot teen mag voelen glimlach … voor Nigel dus.

 

 

Nog één keer die rit naar dat verre gewest dus… voor Nigel heb ik dat wel over maar het is wel de laatste keer dat ik dan dat theater in zal stappen. De laatste keer dat ik er was heb ik me groen en scheel geërgerd over hoe men de behandeling van het publiek kwalitatief onder peil heeft gebracht. Dat ben ik niet gewend van dat specifieke theater, integendeel, was dus zeer teleurstellend, te meer ook daar ik 0,00 reacties heb ontvangen op mijn mails naderhand richting zowel het theater als de producent. Je betaalt een godsvermogen voor een plekje bij een voorstelling aldaar dus enig fatsoen mag je op zijn minst wel verwachten, vind ik.

 

Zwijmelen op Zaterdag Trees‘ Zwijmelen op Zaterdag (sinds 11-11-2017) ~ 2 maart 2019 – ~ voorheen bij Marja (sinds 17-11-2012)

18 gedachten over “De cirkel is rond

 1. Geniet ondanks alles dan toch maar van de voorstelling. Zou hij later nog te zien zijn in de vorm van een film?
  Het lijkt steeds erger te worden wat betreft de uitgekleedde kaartjes. Overal moet tegenwoordig voor betaald worden en in principe krijg je er weinig voor terug.

  1. Dat ga ik ook zeker wel doen hoor!
   Voor de heel speciale ex-jeansjes wil ik wel ff op mijn tanden bijten.

   Ja klopt… ik kom eigenlijk nooit meer in een theater en na de ervaringen bij LK in november is die antipathie alleen maar enorm vergroot. .

  1. Ja he.

   Dank je wel hoor, lief van je.

   Ondanks dat mijn hoofd nog steeds heel goed kan spoken… lukt het me tegenwoordig gelukkig steeds beter het onder controle te houden en kost dat nog steeds in toenemende mate steeds minder moeite omdat het mij op iets focussen beter lukt en met Nigel voor mijn neus gaat dat dus ook vast weer helemaal lukken.

  1. Ja absoluut, in hoofdletters zelfs van begin tot eind…. maar ja qua technische hoogstandjes kun je in de musicalwereld dat wel aan Ome Joop en zijn consorten overlaten alhoewel hij nu niet meer echt de hoogste baas is overigens

   Afrika alom inderdaad, hoort ook bij deze musical he…. maar ook andere musicals zitten op deze wijze heel goed in elkaar hoor… de kaartjes zijn niet voor niets zo ontzettend duur…

 2. Dank je wel voor deze zwijmel. Alweer twee jaar geleden dat wij dit spektakel meemaakten.(tijd vliegt) Kreeg weer tranen in mijn ogen bij het zien van het filmpje. Sluit je af voor alle bijgeluiden en geniet vooral. Voorlopig je laatste kans voor de Lion King.

  1. Alsjeblieft 😉 Graag gedaan !
   Die emoties snap ik zeker…. is er niet minder om als je enkele castleden persoonlijk kent ook nog.

   Ja dat ga ik zeker weer proberen… mysofonie is een drama soms.

   Dat klopt… en waarschijnlijk ook mijn laatste bezoek aan dat theater uberhaupt. Tenzij Nigel weer een grote rol krijgt in een musical die alleen maar daar draait….

 3. Oeps, verkeerde theater dus… Hoe “mooi in het pak gestoken” ook het gedisneyficeerde circus van the lion king ook is, ik zal nooit loskomen van het stripverhaal waar het mee begonnen is…
  Maar genieten jullie er maar lekker van!
  Ik hou wel van Afikaanse muziek! Een paar jaar geleden heb genoten van de voorstelling “South African Road Trip, A Tribute To Madiba”, met Afrikaanse artiesten.

Voel je vrij je ♥ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.