Daar waren we weer…

Hallo allemaal!

Daar zijn we weer, met een aantal nieuwtjes. De 1e is natuurlijk dat tijger en ik samen een nieuwe naam hebben gekozen voor tijger. Hij wil voortaan graag als Buffer door het leven gaan, hij zei: ‘die naam past het beste bij mijn omvang en samen met jouw naam klinkt het nog mooi ook.’. En daar was mijn vrouwmens het wel mee eens. Kortom…. voortaan vertel ik niet meer alleen de verhaaltjes enzo maar doen we dat samen, of misschien om de beurt als het zo eens uitkomt.Het 2e nieuwtje is dat Grote Baas eindelijk een brief heeft ontvangen van het ziekenhuis. 16 juli gaat het gebeuren. Dan wordt hij voor een paar dagen opgenomen en zal de ortho-dinges-dokter hem van een nieuwe knie voorzien. Aanstaande vrijdag moet hij ook al komen want dan is er een soort van voorlichtingsbijeenkomst waar hij te horen krijgt wat hij mag doen, moet doen, en moet laten natuurlijk, zowel voor de operatie als tijdens het verblijf van enkele dagen in het ziekenhuis en de revalidatieperiode daarna. Hij heeft inmiddels zijn baas ook al geïnformeerd dat zijn vakantiedagen bewaard kunnen blijven en omgezet mogen worden naar ziektewetdagen.

Het 3e nieuwtje is ook een heel mooie nieuwtje! Daphne heeft een spannende dag achter de rug. Zij heeft een tijdje terug gekozen voor een turbo opleiding om haar rijbewijs te halen. Na een test bleek dat ze een geschikte kandidaat was en ze mocht zich inschrijven. Vandaag moest ze al heel vroeg op en naar Groningen vertrekken voor een theorie-dag. Aan het eind van de dag liet ze, heel erg blij natuurlijk, weten dat ze voor haar theorie nu geslaagd is. En dan gaat ze over 3 weken beginnen met rijden, eerder kan niet ivm andere plannen, en dan uiteindelijk ook rij-examen doen. Vrouwmens en Grote Baas, maar ook wij natuurlijk, zijn erg trots op haar. Extra mooi is dat zoonlief van Grote Baas en vrouwmens vandaag een auto heeft gekocht dus binnenkort kunnen ze dan beiden rijden in hun eigen toettoetje.

Fantenolie-Tijgers-knuffels, toedeledokie allemaal!

12 hartenluchtjes op “Daar waren we weer…

 1. kakel says:

  Tuffer & Buffer… jullie zijn nu al een ijzersterk duo <3
  Vrolijk jullie baasjes maar een beetje op want dat kunnen ze dubbel en dwars gebruiken. En een dikke vette Hiep Hoera voor Daphne!
  Liefs <3 <3 <3

  • Tuffer & Buffer says:

   Hoipipeloi Mevrouw Kakel.

   Wij danken u met een diepe buiging 😉

   Daar doen we ons best voor hoor, want u heeft wel helemaal gelijk, dat weet u ook wel.

   Daphne zegt dank je wel.

   fantenolie-tijger-knuffels van ons allebei voor u ! -x-♥

 2. gewoonhanny says:

  Leuk om voortaan verhaaltjes te krijgen van Tuffer & Buffer. Jullie zijn een mooi stel.
  Fijn dat de Grote Baas nu eindelijk weet wanneer hij geholpen kan worden. Jij en Buffer zullen hem vast een grote steun zijn bij zijn revalidatie.
  Dikke pluim voor Daphne.

  • Tuffer & Buffer says:

   Holadietieee Mevrouw Hanny, dank u wel, wat lief, wij blozen een beetje wel tot achter onze oortjes (nou ja, tjes?)
   Wij gaan zeker onze uiterste best doen.

   Daphne zegt ‘dank je wel’ en wij natuurlijk ook.

   Fantenolie-Tijger-knuffelssssssss

 3. Mooi, eindelijk een datum, dan weet je tenminste waar je aan toe bent.
  Goed gedaan van Daphne, ik heb begrepen dat zo’n theorie examen tegenwoordig knap lastig is.
  Wat fijn trouwens, dat je vriendje nu een naam heeft. Jullie zijn echt een gezellig duo.

  • Tuffer & Buffer says:

   Halihallo Mevrouw Cornma

   Ja daar is Grote Baas en vrouwmens ook blij mee, weten ze waar ze naar toe kunnen werken.

   Dat geloof ik ook want bij de ene rijschool lukte het maar niet. Nu is ze bij een andere rijschool en heeft ze gekozen voor de turbo-versie. Gisteren dus heel de dag alleen maar theorie en op het eind van de dag het examen. Maar ze heeft het gehaald dus wij zijn allemaal heel erg trots op haar.

   Joepiedepoepie fijn joh! We hebben het ook heel gezellig saampies, nou klets ik hem de oren van het hoofd en krijg ik nog antwoord ook 😉

   Dikke fantenolie-tijger-knuffels voor u en uw knuffels 😉

  • Tuffer & Buffer says:

   Jippiajeejee Mevrouw Ria…. natuurlijk is dat een knuffel waard maar desalniettemin vinden wij knuffels, het krijgen van knuffels natuurlijk helemaal het einde, daar krijgen we nooit genoeg van hoor.

   fantenolie-tijger-liefs terug.

 4. Wat een goed nieuws allemaal al zal die ziekenhuisperiode er wel even inhakken.
  Jullie moeten natuurlijk wél oppassen, met een nieuwe auto erbij én nog meer nieuwe berijders is de kans groot dat jullie tóch weer gescheiden worden en één van de twee op de auto moet passen, onder het mom van mascotte!

  • Tuffer & Buffer says:

   Hieperdepiep Daar is Mevrouw Rietepietz, halloootjes
   Dat denken wij ook wel maar we zullen onze uiterste best doen voor Grote Baas een steun te zijn.

   En neeee dat gaat niet gebeuren hoor, wij horen bij Grote Baas en Vrouwmens. Kleine Baas en zijn eigen vrouwmens hebben hun eigen knuffelmascottes 😉

   Fantenolie-Tijger-Knuffelsss

 5. Frederique says:

  Tuffer en Buffer….. nu al en dynamisch duo! Ik kijk uit naar jullie avonturen en natuurlijk de smakelijker verhalen.
  Fijn voor de Grote baas dat er nu een datum is geprikt. En drie keer hoera voor Daphne!!
  Gaat het met het vrouwmens al iets beter? Letten jullie goed op haar. Geef haar maar een dikke knuffel en jullie ook natuurlijk!

  Liefs Frederique

  • Tuffer & Buffer says:

   Jodelahietieeee Mevrouw Fréderique

   *glimlach van fantenolieoor tot en met tijgeroor* WE hebben wel zin in avonturen…. en zodra die plaatsvinden gaan we er vast wel over vertellen hoor.

   Dank u wel voor de goede wensen, we zullen ze doorgeven. Ze liggen nu allemaal nog op 1 oor. Op vrouwmens na dan want die spookt weer eens…

   Fantenolie-Tijger-knuffels voor u terug.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.