Voor het zoveelste jaar op rij reserveerde mijn (v)echtgenoot de Kerst-Puzzel-Krant van Dr. Denker bij Jan van de Read Shop om de hoek. Gisteren kreeg ik ‘m dan ook maar had er geen tijd voor om er in te duiken… Voor de liefhebbers die met mij mee willen puzzelen, hier de foto’s die na het aanklikken groter worden natuurlijk… Het thema deze keer is TIJD… 40 plaatjes oplossen en dan komt er een spreuk uit, ben benieuwd waar ik deze keer op uit zal komen… ik stuur het wel elk jaar in maar kennelijk ben ik te gelukkig in de liefde want er iets mee winnen heb ik nog nooit gedaan terwijl het toch wel zo’n 45-50 jaar gaat want vroeger als kind deed ik het met mijn vader samen. Toentertijd stonden er niet van deze plaatjes overigens hoor, dan stonden er stukjes tekst die ergens uit de krant kwamen en moest je dus de pagina nrs erbij zoeken.

 

 

40 woorden dus… om de spreuk te vinden die gezocht wordt…

Update: 13.15 …. op 1 woord na allemaal gevonden, hopelijk zijn ze goed, de spreuk die eruit komt klinkt goed, is ingestuurd, nu maar duimen duimen duimen voor een prijs (nee ik ben niet hebberig *grijns*)

2e Update: volgende ochtend… bizar joh. Dwaal ik lekker doelloos in dromenland rond ‘zie’ ik ineens de missende oplossing voor mijn neus opdoemen. Vanochtend natuurlijk druk met van alles en nog wat (nee ik ben vannacht niet mijn bed uit gegaan om naar beneden te gaan en dan missende woord alsnog in te vullen) maar eenmaal weer thuis dat missende woord ingevuld en toen al mijn antwoorden gecontroleerd op de online antwoordenchecker, die dan aangeeft of het goed of fout is en hoeveel procent van andere spelers het doen zonder het correcte antwoord bloot te geven. Bleek toch dat ik er nog 2 fout had ook, dus nog maar even weer goed gekeken, nieuwe antwoorden gevonden en die bleken goed te zijn… Gelukkig verandert dat niets aan mijn gisteren ingezonden oplossingsspreuk 🙂

16 Hartenluchtjes op “Daar is tie weer”

  1. Mijn soort puzzel is het niet, maar jij hebt hem al klaar lees ik. Goed gedaan.
    Ik wens jou, Joop, zoon en schoon een fijne Kerst en een prachtig, warm en gezond nieuw jaar.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.