Schrijverij

Corry, Kakel, Plato, Ria

Dit blogbericht schrijf ik omdat ik het nodig vind al zou ik het liever niet doen, die twijfel of wel of niet… zoals men zegt, bij twijfel niet inhalen, pas ik vaak wel toe maar soms zijn er uitzonderingen, zoals nu…

Velen van jullie kennen Ria van en Kakel van https://kakelbont.freeweb.nl en Corry van https://corry1941.wordpress.com en Plato van https://platoonline.wordpress.com
Dit 4-tal blogde al vele jaren en bij ieder ervan was altijd wel iets te vinden dat je raken kon. De blog van Ria is uit de lucht sinds gisteren en de andere 3 niet (gelukkig). Al bloggen die andere 3 dan wel heel, heel, heel erg weinig. Het verminderde bloggen van dit 4-tal heeft één ding gemeen. Gezondheid. Een gouden goed zoals we dat noemen en waarvan we weten dat maar heel weinig mensen er echt over kunnen en mogen beschikken. Géén van die 4 bloggers kan momenteel ‘naar huis schrijven over’ hoe het met hun gaat dus vandaar dat ik hier maar even wat aandacht voor hen ga vragen.

Ik stuur dan ook met liefde een bosje zon naar:

Ria:
Gaat het al lang niet goed mee, net terug uit het ziekenhuis na zware longontsteking.

Kakel:
Die voelt zich waardeloos, letterlijk en figuurlijk.

Corry:
Heeft dagelijks enorm veel pijn. Ze moet hoognodig nieuwe heupen maar die krijgt ze niet omdat haar hart die operaties niet aankan. Morfine en andere pijnstillende zooi maakt haar nog zieker dus dat kan ze niet meer slikken.

Plato:
“Vliegt alleen maar laag door het ouder worden” … om het maar even bij zijn eigen woorden te houden.

Uiteraard ga ik niet adressen etc in dit blog openbaren maar ik heb ze wel.
Dusss als jullie iets willen doen om hen een hart onder de riem te steken, dan mogen jullie mij als doorgeefluik annex postbode gebruiken.

Mail mij in dat geval maar op melodymusic62@gmail.com en dan krijg je van mij mijn adres en dan zal ik het daarna wel doorsturen!

Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)

https://melodyk.nl

18 geluchtte ❤️❤️ op “Corry, Kakel, Plato, Ria

 1. Ik ken Corrie En Plato niet. Wel kakel en Ria. Ik vind zo erg voor Ria. Ria is sinds gisteren uit de lucht gegaan. Kakel zie wel eens bij andere reageren. Heel vervelend voor hun allemaal dat gezondheid ermee zit. Ik wens hun allemaal heel veel beterschap toe!!!

 2. Wel, het was eigenlijk niet de bedoeling om bij het rijtje zieken te gaan staan. Vergeleken bij de andere drie valt het wel mee hoor. Ik ben allen weinig ambulant door jicht en arthrose. Maar enfin… het ging mij met name om Ria omdat ze er geestelijk en lichamelijk doorheen zit. Zaterdag ga ik er heen. Ik neem wat leuks mee en een kaart. Wie daar met zijn/haar naam op wil moet dat even aan me mailen, dan zorg ik er voor. Het maakt me niet uit of je wel of geen bekende van me bent, iedereen mag et bij.
  Ik breng verslag uit op mijn blog.

  Van hieruit geef ik kakel en corry een enorme klapzoen. Want ze hebben het moeilijk en ze zitten allebei in mijn bloghart. Corry: ik begrijp je probleem, maar je bent al heel ver gekomen tot nu toe. Bewonderenswaardig.

  En Kakel: wat nou, jij niks voorstellen. Je bent zo inspirerend en humoristisch en zo een voorbeeld voor velen. Richt je op en praat weer met ons. We houden van je en we hebben je nodig … keihard.

  Alles gezegd en gemeend

  Plato

 3. Dat Ria uit de lucht is zag ik ook ja, ik ben blij te horen dat ze ziek is, de site uit de lucht is nogal alarmerend. Ik zat nog te twijfelen of ik er een logje aan zou wijden om te vragen of iemand iets weet. Kakel en Ria heb ik een mailadres van en de andere twee ken ik alleen van reacties bij anderen.

  1. Ja precies, zo ongeveer voelde ook mijn opluchting toen ik antwoord kreeg.

   Is goed hoor, doe wat je hart je ingeeft, het wordt bij beide dames in ieder geval zeer gewaardeerd, dat weet ik dan weer wel 😉

 4. Plato, mag op de kaart voor Ria zetten: liefs en alle goeds. Liesbeth ( staartje)
  En de andere drie: wijsheid, liefs en alle goeds.
  Kakel, ik sluit me aan bij Plato: ik mis je!
  Sterkte allemaal!

 5. Ik ‘ken’ ze alle vier. Van het bloggen. Ik wist het niet van Ria, van haar blog. Zo jammer, maar ik hoop dat ze snel opknapt.
  Kakel ken ik natuurlijk van haar meesterlijke logjes. En van haar boek. Die in een la van mijn nachtkastje ligt. Met een lieve persoonlijke boodschap. Heel soms reageert zij. Maar wat zou het heerlijk zijn als ze weer gaat bloggen.

  Plato, tja. Wat kan ik zeggen. Als hij een reactie achterliet bij mijn WE-300 dan voelde ik mij groeien. Want ik ben best onzeker. Maar hij vond mijn stukjes heel mooi geschreven. En ik genoot ook van de WE-300. Net als mijn moeder. Ik las ze altijd voor. Een mooie herinnering nu ze er niet meer is. Plato ik mis je!

  En Corry. Gewoon een schat.
  Ik wens iedereen heel veel beterschap toe. En een dikke kus.

  Liefs Joanne

  1. Ja weet ik.

   Nou en of , dat hoop ik uiteraard met je mee! Ik geef alles door hoor…

   Ook dat weet ik van je 🙂 Onzekerheid kan niemand bij je wegnemen, behalve jij zelf en k weet zelf hoe moeilijk dat is. maar het kan wel.

   Dank je wel, dikke kus terug, xxx

 6. Vandaag ga ik naar Ria. Ik heb daar allerlei gedachten over maar die vertel ik nu niet. Eerst maar eens kijken en hopelijk wat zon brengen. Namens mij, namens iedereen die dat hier aangaf en ook namens die mensen die mij niet kennen ook al schuren we al heel wat jaren langs elkaar heen qua reacties bij Anderen . Want vandaag gaat me om Ria, die al zolang zon en bloemen gaf aan anderen.
  U hoort van mij.

 7. Door de jaren heen “leerde” ik heel veel bloggers kennen. Sommige ook via andere wegen dan alleen via de weblog. Sinds kort heb ik het bloggen weer een beetje opgepakt en ben ik begonnen bij alle “oude” bekenden langs te gaan en er missen een aantal. Ook kom ik op blogs waar ik verhalen lees die mij aangrijpen en het gaat vrijwel altijd over gezondheid. Er is in het afgelopen jaar best veel veranderd. Ik vind dit een lief initiatief en ik wens iedereen alle zonnestralen die ze nodig hebben. Want sterkte, voorspoed en beterschap durf ik niet meer te wensen omdat dat voor sommigen een utopie is. Dus houd ik het bij zonnestralen en een dikke knuffel, voorzichtig maar gemeend.

Voel je vrij je ♥ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top
%d bloggers liken dit: