Dit blogbericht schrijf ik omdat ik het nodig vind al zou ik het liever niet doen, die twijfel of wel of niet… zoals men zegt, bij twijfel niet inhalen, pas ik vaak wel toe maar soms zijn er uitzonderingen, zoals nu…

Velen van jullie kennen Ria van en Kakel van https://kakelbont.freeweb.nl en Corry van https://corry1941.wordpress.com en Plato van https://platoonline.wordpress.com
Dit 4-tal blogde al vele jaren en bij ieder ervan was altijd wel iets te vinden dat je raken kon. De blog van Ria is uit de lucht sinds gisteren en de andere 3 niet (gelukkig). Al bloggen die andere 3 dan wel heel, heel, heel erg weinig. Het verminderde bloggen van dit 4-tal heeft één ding gemeen. Gezondheid. Een gouden goed zoals we dat noemen en waarvan we weten dat maar heel weinig mensen er echt over kunnen en mogen beschikken. Géén van die 4 bloggers kan momenteel ‘naar huis schrijven over’ hoe het met hun gaat dus vandaar dat ik hier maar even wat aandacht voor hen ga vragen.

Ik stuur dan ook met liefde een bosje zon naar:

Ria:
Gaat het al lang niet goed mee, net terug uit het ziekenhuis na zware longontsteking.

Kakel:
Die voelt zich waardeloos, letterlijk en figuurlijk.

Corry:
Heeft dagelijks enorm veel pijn. Ze moet hoognodig nieuwe heupen maar die krijgt ze niet omdat haar hart die operaties niet aankan. Morfine en andere pijnstillende zooi maakt haar nog zieker dus dat kan ze niet meer slikken.

Plato:
“Vliegt alleen maar laag door het ouder worden” … om het maar even bij zijn eigen woorden te houden.

Uiteraard ga ik niet adressen etc in dit blog openbaren maar ik heb ze wel.
Dusss als jullie iets willen doen om hen een hart onder de riem te steken, dan mogen jullie mij als doorgeefluik annex postbode gebruiken.

Mail mij in dat geval maar op melodymusic62@gmail.com en dan krijg je van mij mijn adres en dan zal ik het daarna wel doorsturen!

3 Hartenluchtjes op “Corry, Kakel, Plato, Ria”

 1. Wel, het was eigenlijk niet de bedoeling om bij het rijtje zieken te gaan staan. Vergeleken bij de andere drie valt het wel mee hoor. Ik ben allen weinig ambulant door jicht en arthrose. Maar enfin… het ging mij met name om Ria omdat ze er geestelijk en lichamelijk doorheen zit. Zaterdag ga ik er heen. Ik neem wat leuks mee en een kaart. Wie daar met zijn/haar naam op wil moet dat even aan me mailen, dan zorg ik er voor. Het maakt me niet uit of je wel of geen bekende van me bent, iedereen mag et bij.
  Ik breng verslag uit op mijn blog.

  Van hieruit geef ik kakel en corry een enorme klapzoen. Want ze hebben het moeilijk en ze zitten allebei in mijn bloghart. Corry: ik begrijp je probleem, maar je bent al heel ver gekomen tot nu toe. Bewonderenswaardig.

  En Kakel: wat nou, jij niks voorstellen. Je bent zo inspirerend en humoristisch en zo een voorbeeld voor velen. Richt je op en praat weer met ons. We houden van je en we hebben je nodig … keihard.

  Alles gezegd en gemeend

  Plato

 2. Vandaag ga ik naar Ria. Ik heb daar allerlei gedachten over maar die vertel ik nu niet. Eerst maar eens kijken en hopelijk wat zon brengen. Namens mij, namens iedereen die dat hier aangaf en ook namens die mensen die mij niet kennen ook al schuren we al heel wat jaren langs elkaar heen qua reacties bij Anderen . Want vandaag gaat me om Ria, die al zolang zon en bloemen gaf aan anderen.
  U hoort van mij.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.