14 Hartenluchtjes op “Chaos”

 1. Echt een “even Apeldoorn bellen ” momentje !

  gegevens onthouden is ook nog een beetje chaos;-) Wat ik wel zie is dat zolang ik op de site ben , en dus meerdere reacties achter elkaar intyp de gegevens wél bewaard blijven.
  Misschien héb je iets aan die wetenschap

  1. Haha ja …..zou ze dat in Duitsland ook kennen?

   Die truck was had 2 aanhangers, beiden gevuld met afval, plastic en blik…. de autobahn en de nabije omgeving lagen ermee bezaaid.

   Ik heb van alles uitgezocht en geprobeerd maar niets heeft verbetering opgeleverd. Heb de vraag neergelegd bij MijnDomein, hopelijk hebben zij een adequate oplossing.

  1. I hope so to

   we drove past it in traffic…. there were ambulances present but we didn’t see enough to know more about it.

  1. Ja absoluut…… en weet je wat ook zeer indrukwekkend en leerzaam tegelijk is?
   Een dag meerijden op zo’n grote wagen met een beroepschauffeur!!
   Wat mij betreft mag dat een verplichting zijn in rijlessen van jongelui in normale auto’s!

  1. A very big one indeed….. that truck had 2 cars behind him… filled with garbage of plastic bottles and tin cans. Due to a high speed driving and beeing surprised by a heavy and suddenly fall of rain… the truck came into a spin and turned over….

   and we got caught in a traffic jam wich lasted for mor than 1,5 hours over more dan 18 km…on a hot summer day ;-((((

 2. Je ziet het steeds meer.
  Vaak zijn het de Oostblok chauffeurs.
  Hier rijden ze constant de Velsertunnel aan gort omdat die maar 4 meter hoog is.
  Door hoogte signalering gaan alle verkeerslichten op rood maar dat lijken ze niet te zien, zodat ze het dak raken en er weer een verschrikkelijke puinhoop van maken met ellenlange files als gevolg.

  1. Inderdaad….erg triest mede ook omdat ik het niet zo 123 positief zie veranderen in de toekomst…. integendeel vrees ik zelfs.

 3. Tot mijn grote vreugde heb ik je weer gevonden en kan ik zelfs een reactie plaatsen! Jammer dat het net bij zo’n “pechgeval” is, maar ik lees dat er geen persoonlijke ongelukken geweest zijn, dus hoppeta, dan kan wat mij betreft de vlag uit 😉
  Liefs en een knuffel!
  Kakel xxx

 4. Toch klopt er nog steeds iets niet. Ik kan óf op “chaos” klikken, dan krijg ik je laatst geplaatste bericht, óf ik type je site in, en dan krijg ik je bericht “voor Anita” op 16/8. Alles daartussen kan ik niet lezen. Ook niet als ik je blognaam intyp. En ik kan niet toveren ;-( Maar ik wacht rustig af. Met de tijd vindt jij vast een oplossing!
  Liefs en twee klapzoenen
  Kakel xx

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.