Camera testen

Mijn eigen camera is bij (de enige in Nederland) servicepunt ter reparatie, indien dat mogelijk is natuurlijk. De fotowinkel stelde me gratis een soortgelijke ter beschikking zodat ik ‘gewoon’ verder kon fotograferen. Hier thuis had ik al wel even met de camera gespeeld maar echt getest natuurlijk nog niet. Vandaag lag manlief na nachtdienst toch in bed en het zou prachtig weer worden dus haalde ik het Emmens duo op en tuften we de grens over naar TierPark Nordhorn. Tot mijn grote verrassing constateerde ik ook daar uitbreiding van dierenverblijven en dus een groeiend park. De laatste, pak ‘m beet, 10 jaar maakt mijn hart met regelmaat een sprongetje want elke dierentuin waar ik naar binnen stap is overduidelijk bezig met het verbeteren van de leefomstandigheden van de dieren die ze houden. Je ziet de aantal diersoorten weliswaar afnemen in veel gevallen maar dat levert wel meer ruimte op voor de dieren die men wil behouden. Vooral de dierenparken die zich midden in een stad bevinden en qua uitbreidingsruimte dus weinig tot geen mogelijkheden hebben. Ook Nordhorn is hier een mooi voorbeeld van. Ik vond het altijd al een leuk park dat een bezoekje zeer de moeite waard was en dat is nog steeds zo, zo niet meer dan voorheen. Lang verhaal kort… we genoten uiteraard volop, zowel uitwendig als inwendig glimlach. Mijn gezelschap genoot dubbel en dwars want zij waren er zo’n 18 jaar geleden voor het laatst geweest dus zij herkenden zo goed als niets meer.

 

 

 

Even voor vijven stapte ik het huis weer binnen, waar het heerlijk koel was overigens, zeer welkom! Eerst ff onder de douche door en schone, fris ruikende, kleding aan. Daarna met koffie op de bank en toen mijn sd-card in de flap en kijken wat ik aan resultaten geboekt had. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik reuze tevreden ben. De camera werkt een weinig anders dan mijn eigen maar prima en de foto’s mogen er zijn. Kortom… een dag met een mooi randje waarover niets te klagen is. Zulke dagen heb ik de laatste tijd gelukkig veelvuldig en genieten dat ik doe!!! Lang leve de CBD, dierentuin… drukte… lawaai… hitte… wat al niet meer, het zou me wat, ik kan me volledig richten op het hebben van plezier zonder enige terughouding, wat een feest. Danielle is overigens ook aan de CBD tegenwoordig en ook zij boekt schitterende resultaten is dus net als ik heel blij met dat goedje, een paar druppels per dag, wonder!!!

17 hartenluchtjes op “Camera testen

  • Ja precies.

   Dinsdag was mijn rug in een slot geschoten en dus was het geen fijne week, moet het nu nog bezuren en dus heb ik veelvuldig gebruik gemaakt van alle zitmogelijkheden in het park.

   Afgezien daarvan gaat het verder top!! Het is inderdaad fantastisch om zo ontspannen te mogen genieten. Voor velen is dat iets waar men niet over nadenkt omdat het zo vanzelfsprekend is maar voor mij is dat een heel ander verhaal dus geniet ik er nu extra van.

   Haha nee hoor, warme Brusselse wafel met kersen en bessen… en ja inderdaad met slagroom, vanillesaus en een beetje vanilleijs…. zo fout als het maar kan maar ik ga gelukkig nooit de deur uit zonder mijn escape-pilletjes… ook dit zondigen moet ik beboeten maar dat heb ik er wel voor over…. Het was inderdaad helemaal superlekker. MalleJan aldaar heeft zalige produkten, watertandend smullen, ongeacht welk gerecht je ook kiest, dus ja maak ik bewust de keuze daar dan even te zondigen…

   • Bewust en verantwoord zondigen – dan kun je nauwelijks nog zondigen noemen. In elk geval niet in de betekenis van: na ons de zondigvloed, of; wie zonder zondig is werpe de eerste steen. Een Brusselse wafel met toebehoren schijnt in sommige landen verplicht te zijn. Tenminste eens per jaar móet je dat eten. Anders word je ongelukkig denken ze, en dat, ja dát is pas (een) zonde!

    • Helemaal mee eens.

     Ik ben echter lactose- & granen-intolerant dus zowel de wafel zelf als de bedekking ervan… op het fruit na… zorgen voor het eea aan ellende… maar dat is een keuze die ik maak… en zo heel af en toe kies ik dus voor iets dat ik heel erg lekker vind en neem ik de gevolgen voor lief.

 1. mogge Melody
  ja een zeer goede service , en de leen camera werkt prima zag ik wel al
  ja mooi dat je weer op de been bent en kon genieten van een mooie dag weg
  vandaag net als ik denk ik lekker mak an , toch
  geniet de dag

  • Dank je wel Edward!
   Ja nou en of, daar ben ik zelf ook heel erg blij mee, heb er nog steeds geen woorden voor om dat gevoel te beschrijven zodat iedereen het begrijpen zal 😉 (ik die zonder woorden zit?)

 2. Ivonne says:

  Toch top foto’s hoor,en ja zeg maak ons maar jaloers met dat gebakje,moet juist zo op mijn lijn letten🤦🏼‍♀️
  Groetjes

  • Dank je wel Ivonne.

   Kan je in Duitsland prima eten hoor…. daar werkt men veel minder met suiker/zoet dan wij in NL / Belgie … dus genieten en de lijn ff negeren

   oDoeiiiiii

  • Haha ja nou en of…. en ze zitten zalig…. en je kunt ze in diverse zit/lig-standen zetten…. naar verluid zijn ze wel heel erg duur, zo’n 600 euro heb ik me daar laten vertellen… tja, zoiets koop je niet zo maar voor jezelf he…

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.