Cadeautje!

bz040916f

Gisteren aan het eind van de middag stond ik bij het station, althans voor zover men dat nog zo kan noemen, het is een megagrote bouwplaats omdat onze stad compleet op de schop ligt, om Liesbeth op te halen. Haar trein was keurig op tijd en een klein kwartiertje later zaten we bij mij op de bank aan de koffie. Ze kwam naar het noorden om mij een dagje mee uit te nemen, daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen, zeker nu niet glimlach.
Na een avond gebabbel ging Liesbeth op zeker moment naar de zolder om te gaan slapen en ook manlief dook het bed in die op dat moment nog niet zo lang thuis was nadat hij heel de dag tot laat in de avond had overgewerkt.

bz040916d
Liesbeth en ik zouden naar Nordhorn en Bentheim voor het Tierpark en het Schloss. Echter, weeronline voorspelde heel veel hemelwater. 95% maar liefst. Terwijl ik vannacht op de bank voor de buis lag hoorde ik de regen kletteren en dacht ik na over de planning. Nou heb ik zelf geen hekel aan regen en een nat pak vind ik niet zo erg maar ik weet dat Liesbeth daar anders over denkt. Een veel betere optie zou dan Burgers Zoo zijn. Ongeveer even lang rijden maar wel de mogelijkheid om heel veel van het park onderdak, dus droog blijvend, te bekijken.

bz040916c
Terwijl Liesbeth het ontbijt nuttigde vertelde ik haar over mijn gedachten en dus werden de plannen omgegooid, Nordhorn en Bentheim lopen immers niet weg?! En zo togen we rond 8.30 richting Arnhem, in stortende regen, met zelfs zulke hevige momenten dat mijn ruitenwissers wel heel hard moesten werken om al het hemelwater weg te vegen. Even over tienen parkeerde ik de auto, de parkeerplaats was al behoorlijk vol aan het lopen maar op het einde van de 1e rij, op 1 auto na bij de ingang naar de dierentuin was nog een plekje vrij waar mijn rood duiveltje precies in paste, alsof het zo afgesproken was.

bz040916b
Mijn verwachtingen kwamen niet uit, in plaats van bijna of de gehele dag ons te ‘moeten’ vermaken in de Desert, de Bush en de Ocean konden we naar buiten en omdat het zulk prachtig weer was bleven we daar dus ook het grootste deel van de tijd. Op zeker moment zaten we op een terrasje toen het begon te regenen, heftig ook, maar na nog geen 10 seconden was het weer droog. Rond half vijf dropte ik Liesbeth bij het station en reed ik naar huis waar ik om 6 uur aan kwam en met, jawel…. koffieeeeeeee, hartelijk ontvangen werd.

bz040916a
Een heerlijke dag in alle opzichten. Met de start van de nieuwe therapie-cursus morgenavond het meest ideale moment om nog even de zinnen te verzetten in een poging ‘ruimte’ te scheppen voor wat er vanaf morgenavond weer in gepropt gaat worden de komende weken, of misschien wel niet ingepropt maar eruit gepeuterd, ik ga het wel zien, deze dag pakt niemand me in ieder geval weer af.

bz040916e
Mijn foto’s wachten HIER al op jullie goed-af-keurende blikken grinnik

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

9 reacties

 1. Dat is een fijne dag uit geworden Melody, je fotoserie is echt heel mooi om te zien, goed gedaan !!

  • Ja zeker…. Dank je wel. Ik begin aardig te wennen aan mijn nieuwe camera, ondanks dat het dezelfde merk is werkt alles toch net ff anders….

 2. En zo werd het tóch nog een tamelijk droge dag, net als hier eigenlijk, af en toe een buitje maar toch óók wel een zonnetjej. Hier alleen géén grappige apen natuurlijk;-)

 3. Hier in Zeist viel het ook mee, in de ochtend wel behoorlijk nat, maar vanmiddag was het heerlijk!
  Fijn dat jullie weer zo’n leuke dag hebben gehad! Pracht foto van die zilverrug gorilla!!!
  XXX

 4. Als je van slecht weer uitgaat, kan het alleen maar meevallen (-:
  Ik zou toch gezworen hebben dat ik Bokito zag!
  Lieve groet ♥

  • Dat is waar en daarbij optellend het feit dat het mij echt niets uitmaakt wat voor weer het is zolang ik maar met de camera bezig mag gaan….

   haha ja, ware het niet dat deze meneer lang zo groot niet is maar zonder B naast hem zie je het verschil niet zo en is hij alsnog verrryy impressivveeeee

   -x-♥

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.