~ KIJKERIJ ~

Burgers Zoo + AnneMarie

Na een zeer kort nachtje, ja klopt; Klaas Vaas had het elders weer eens te druk, stond ik voor 7-en al met mijn hoofd onder de kraan en liet ik het zeep rijkelijk stromen. Weer even later stapten Daphne en ik de auto in en togen we op weg naar Arnhem voor een dagje Burgers Zoo.

De weersvoorspellingen beloofden niet veel goeds maar gelukkig zijn we daar beiden niet gevoelig voor. Eenmaal in het park goot het, dus eerst maar De Bush in om met koffie uiteraard, en met wat lekkers, te beginnen. Geruime tijd later bleek het droog te zijn. Nou hadden we de laatste keren dat we er waren het buitendeel voor een deel telkens overgeslagen omdat het park wel heel erg groot is en voor mij dan te ver lopen. Het weer liet het toe dat vandaag andersom te doen. Weliswaar miezerde het vaak maar dat drukte de pret niet. Het was heerlijk rustig in het park, boffen dus.

burgerszoo200616
Halverwege de dag genoten we van een heerlijke lunch om daarna het park weer in te gaan. Aan het eind van de middag stuurde ik een whatsappje naar een blogster die ik amper ken in antwoord op haar spontane uitnodiging om een bakkie te komen doen als we toch in de buurt zouden zijn. En dus schoven we een klein half uur later in Ede aan na eerst hartelijk verwelkomd te zijn, met koffie/thee en wat lekkers bij AnneMarie. We rustten even heerlijk uit op haar bank terwijl de tijd al kletsend voorbij vloog.

Ruim een uur later stapten we weer de auto in en togen naar Assen. Vergezeld van behoorlijke regenbuien en de spits- & slechtweer files. Kwart over zeven kwamen we thuis aan, onstuimig begroet door 2 4-voeters. Na een stop aan kamer 100 en in de keuken een bak koffie gepakt te hebben zette ik de foto’s op de pc en begon het selecteren. Uiteindelijk bleven er 280 over waarover ik zeer tevreden ben, van de 280 zijn er 20 van Daphne. Het totale aantal foto’s waarover we beiden zeer tevreden zijn is natuurlijk hoger glimlach. Ohja, foto’s, die willen jullie zeker zien? Duh!! Dat kan, klik maar eens HIER

koba200616burgerszoo

Nog even samen op de bank hier, Daphne zit te eten, en ik aan de koffie. Manlief komt om half elf thuis dus zo meteen ben ik nog lekker een poosje alleen. Languit op de bank want na 2 dagen dierentuinen is mijn lijf toch echt wel naatje. Op naar morgen, 1 therapie en woensdag nr. 2. en wat andere zaken uiteraard deze week. Donderdagmiddag ergens begint dan mijn weekend en daarin staat ook al weer wat leuks op de agenda. Wederom met Daphne, deze keer naar Lelystad, een donateursdag van Stg. AAP.
Doe ik elk jaar, en is altijd weer een feestje!

En feestjes, daar hou ik wel van, zeker als ze ingevuld worden zoals die die nog komt en de 2 die ik zojuist had.

10 Geluchte Hartjes op “Burgers Zoo + AnneMarie

  1. Dank je wel Edward….. ja dat is ook een voordeel inderdaad 😉
   1 van de vele !
   Daarom kies ik ook bij voorkeur altijd een maandag!

 1. Ben je wel eens in de dierentuin in Kerkrade geweest? Een aanrader , heel bijzonder.
  Geweldig dat je zo genoten hebt op deze regenachtige maandag.
  Liefs, Ria

  1. In Gaia-zoo, nee helaas nog steeds niet. Staat wel op mijn lijstje maar ja is zo ver weg hè
   Het is om en nabij 3,5 uur rijden enkele reis… en fysiek is het voor mij te zwaar om die rit 2x op 1 dag te maken inclusief het lopen de hele dag er ook nog eens bij.
   Afgelopen herfst heeft Daphne haar rijbewijs behaald dus nu ligt het anders en we hopen dan ook dit jaar Kerkrade te kunnen bezoeken.

   Ja was het ook, dank je wel hoor, liefs terug.

 2. Die foto van jou! Mens, wat zie je er goed uit, het lijkt wel of je wat meer vlees op je body krijgt.
  En dan heb je ook nog eens twee behoorlijk drukke dagen gehad. Hartstikke goed!

  1. 😉 Dank je wel !!
   ja dat klopt (gelukkig!) van de 20 kg die er sinds augustus af zijn gegaan zijn er nu 7 a 8 terug.

   Ook dat klopt 😉 Dank je wel hoor! xxx

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.