Burgers Zoo 23

23 – Maandag 11 Mei

 

Vandaag gaat Aqua Zoo Leeuwarden weer open, voor zover mij bekend het 1e park in Nederland. Als abonnee mocht ik er bij zijn maar ja dat gaat niet want ik heb geen auto tot mijn beschikking. In gedachten dus maar een rondje doen *glimlach*. Ik duim voor toegang tot mijn 2e thuis, vandaag over 2 weken. Vandaag dus niet naar Leeuwarden maar wel even een kijkje in Arnhem bij Burgers Zoo

 

 

 

12 hartenluchtjes op “Burgers Zoo 23

 1. miep miep 🙂
  ha die Melody
  dus het 1ste park is open , jammer voor je dat je er niet kan komen , maar binnenkort in je eigen 2de thuis
  houd vol en blijf gezond

 2. Dat is jammer, maar het is hartstikke koud, dus vast gen bal 🎾 aan 🤣het filmpje van de renkoekoek is leuk. Mijn schoonzusje is op wereldreis. Ze zit nu in Quatamala. Volgens mij heeft ze deze in Noord -Amerika op de kiek gezet. We hebben toen nog gelachen om zijn snelheid. Ik wist niet dat ze ook in NL dierentuinen te vinden waren
  Fijne dag! Blijf gezond 🐫🦓🐘

  1. Ja best wel maar is oké, heb me er bij neergelegd, het is zo het is.

   Ohhh leuk joh… kan ze reizen dan?? Nou ja kunnen vast wel, maar mogen??

   Haha ja niet alleen in Burgers hoor…. Artis heeft ze ook en Avifauna ook

   Dnak je wel, jij ook.

   1. Ze zijn vrijdag 2 jaar op reis. Ze reizen in een omgebouwde legertruck. Ze staan nu vanaf begin maart bij een hotel. In ruil voor de plek sproeien ze de groenten- en siertuin. Ook maken ze foto’s. Geen gereis dus en wachten tot na Corona.

 3. Het valt tegen buiten! Maar tegen kou kun je je kleden. En een warm hart verwarmt de rest van je lijf (-:
  Deze renkoekoek zou familie kunnen zijn van de kwikstaart.
  Zag je hoe snel hzij wat te eten pakte.
  Het muziekje doet wat Afrikaans aan, dus ik dacht dat de vaste woon- en verblijfplaats was, maar je kunt mij ook zo gemakkelijk afleiden, hè?
  Dat het maar snel twee weken later mag zijn én jij wordt binnengelaten!
  Dag liefie ♥

  1. Ja zonder jas wel ja…. zaterdag fietste ik met Anita in een dun vestje en zopas in mijn winterjas….

   Haha ja hè… de kwikstaart is een vogel maar dat is dan ook de enige overeenkomst, uiterlijk gezien 😉

   zo is het maar net 😉 xxx

  1. Hahaha de mijne zit niet, de mijne hangt… tot op mijn heupen en ik laat het mooi zo …. 1x in de 10 dagen wassen en 1x in de maand een masker…

   Ik zat dus niet afgelopen nacht om 00.01 in een kapsalonstoel

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.