Burgers Lights

Och och och… al weet ik het onderhand natuurlijk wel en ook heel goed… toch blijf ik me verbazen over het gedrag van een deel van mijn mede-weggebruikers. De gedachtes van de persoon die ooit bedacht heeft dat een auto over degelijke remmen moet beschikken en het feit dat binnen onze wetgeving een apk-keuring verplicht is, blijkt toch wel goede vruchten af te werpen. Assen-Arnhem is 1,5 uur enkele reis en ook vandaag moest ik zowel de heen- als de terugreis meermalen een bijna-noodstop maken omdat de één of andere randdebiel in een vrachtwagen bedacht dat hij wel sneller kon dan zijn voorligger… zuchtttt.
Ik heb al vaak gedacht dat ik op mijn blog maar een categorie moet aanmaken met daarin de namen van de bedrijven waarvoor die vrachtwagens rijden, inclusief nummerbord, wegnaam, plaats, datum en tijd etc. Sjongejonge. Het wordt steeds moeilijker om ongehavend van lijf en geest van a naar b te reizen!!

Hoe dan ook…
We kwamen God-Zij-Dank ongeschonden in Arnhem aan en namen eerst maar een bakkie leut / thee in een restaurant nabij het park vooraleer we entreekaartjes kochten en ons in de mensenmenigte begaven die in rijen het park in probeerde te stromen.
Het was me toch druk, werkelijk niet te filmen.
Ik ben nog nooit eerder in een dierentuin geweest op een moment dat het zo verschrikkelijk druk was. Oef… daar kwam een gevoel opzetten, een gevoel dat ik nog niet zo heel lang geleden gehoorzaamd zou hebben maar nu vrij makkelijk kon negeren. Hield dat ook prima vol 2 uur lang, toen was het genoeg en Anita  had het al door maar evengoed hebben we niets gemist en liep ik apetrots op mezelf het park uit!!
Goed gedaan Kootje, grote meid!!!

Na de China-lights in Antwerpen en de Africa-lights in Beekse Bergen moet ik wel toegeven dat het me deze keer in Arnhem behoorlijk tegenviel. De vorige keren stonden er voor mijn gevoel meer beelden dan nu maar goed, ze hadden duidelijk wel heel goed hun best gedaan en het was heerlijk weer, zonder jas rondgelopen, en genoten van de verlichte pracht en praal… Wil je ook ff kijken klik dan HIER!!!