Brutale Rakkers

Gisteren kwam ‘onze’ dierentuin weer te sprake en hoe mooi we het daar vinden en (uiteraard) hoe leuk we het vinden daar te zijn en foto’s te maken. Bij het vorige bezoek had Niels de pech dat zijn fotokaartje afgebroken was en daardoor de camera vastgelopen en dus geen foto’s kunnen maken, hij baalde natuurlijk als een stekker.

040716b
Nadat ik vanochtend weer van alles gedaan had om mijn rug enigszins losser te krijgen stapte ik in de auto en reed ik naar hen toe om vervolgens in hun auto te stappen en naar Emmen te gaan.
Het was immers prachtig weer en eenmaal daar liepen we al snel met blote armen, ik had al snel spijt van mijn zwarte spijkerbroek maar oké, ik transpireerde toch al als een zotte dus dat kon er ook nog wel bij.
De afleiding die ik zo nodig had vind ik daar altijd wel gelukkig en na een paar fikse huilbuien en veel pijnstillers achter de kiezen kon ik me toch nog prima vermaken. De mentale winst van de afgelopen tijd staat de laatste paar dagen behoorlijk onder druk door de fysieke pijn. Fysio is al weer actief en morgen maar eens horen van de huisarts ervan vindt…

040716c
Weliswaar heb ik extreem weinig bankjes overgeslagen maar toch is het me gelukt om alles te zien en kon ik volop genieten van al het leven om me heen zowel in het dierenrijk als het plantenrijk.  In Jungola, bij de ringstaartmaki’s hadden 2 vrijwilligers het erg druk. Ze moesten echt moeite doen om te voorkomen dat die brutale rakker met het publiek mee naar buiten zouden lopen, ze waren niet bij de deuren weg te slaan, dus daar zal binnenkort wel iets moeten gaan veranderen denk ik.

040716d
In tegenstelling tot anders begonnen we vandaag niet bij de ijsberen maar eindigden we daar. Noordje en Lale waren ‘m gesmeerd dus die hebben we niet gezien. Nela daarentegen wel. Bij de leeuwen was het ook feest in die zin…. we zagen Dudley weer, weliswaar languit in het hoge gras en slapend maar gelukkig deze keer niet ‘verstopt’.

Rond 7 was ik weer thuis, manlief ging met Niels en Anita mee om mijn auto daar vandaag naar huis te halen. Daphne is inmiddels ook weer thuis dus de club is weer compleet en de rust in huis is weergekeerd.

Rest mij nog jullie een fijne avond te wensen en natuurlijk de link te geven van mijn foto-album van vandaag. Veel kijkplezier!!

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

10 reacties

 1. Je dag was ondanks de pijnen mooi
  liefs

 2. Ondanks je fysieke beperking, heb je toch een fijne dag gehad begrijp ik Melody. Je foto’s zijn heel fraai…compliment hoor!

  • Dat klopt hoor, met de camera aan de slag gaan… en ook nog op mijn favoriete plek… dat helpt het beste.

   Dank je wel! Ben heel blij met mijn nieuwe camera, de foto’s zijn veel mooier vind ik… en de rest is spelen met instellingen natuurlijk 😉

 3. Het was weer een geweldige “beestenbende” dat is wel duidelijk;-)beterschap met je rug !

 4. Klinkt als een geslaagde dag
  en je kan ook genieten als je uitrust toch?

  Misschien gaan ze nog een buitenverblijf bouwen voor de ringstaarten. Of toch iets waardoor ze niet meer kunnen ontsnappen.

 5. Mooi album er weer bij 🙂
  Hoop ondertussen dat de pijn wat minder is, al betwijfel ik of het zo snel gaat.
  Sterkte hoor.

  • Dank je wel… heb er net weer eentje bijgezet

   nee niet echt, hopelijk na morgen als de therapeut dat ene gewricht los heeft weten te wrikken

   dank je wel.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.