Bril

 

Alhoewel 2 van de 3 brilloos zijn is 1 van onze gevleugelde uitspraken: “Kijk eens met je ogen”.
Sinds in maart 2016 het nieuwe ‘dierenpark’ Wildlands in Emmen openging zijn zowel de juichende als afbrandende kritieken niet van de lucht. Met name de media is daar de grote veroorzaker van want ja, we weten toch allemaal dat negatief nieuws veel beter verkoopt dan positief nieuws, en toch gelooft een groot deel van de mensen de media nog steeds onvoorwaardelijk.

Eind vorig jaar was ik dat eeuwige gezeur zo ontzettend zat dat ik een oproep deed onder de fans om mij te helpen iets positiefs op te zetten voor ‘mijn’ 2e thuis. Acuut meldden zich 2 mensen, die later een koppel bleken te zijn. We zetten DIT BLOG op en als enige stelregel hebben wij: “enthousiasme delen en anderen ermee aansteken!”.

Die andere ‘bril’ werkt!!

 

 

Schaap Schrijft – Schrijfuitdaging  – – – Gestart: 29 september 2018 – – –
Themawoord 10-24 november 2018: BRIL

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

8 reacties

 1. Een mooi blog hoor, jammer dat Wildlands soms negatief in het nieuws komt.

  • Dank je wel Edward.

   Jah ach…. sommige mensen kun je het nooit naar de zin maken he? Gelukkig ontmoeten we elke keer weer mensen die enthousiast zijn en open staan voor dingen die wij vertellen om iets uit te leggen…. en heel heel soms komen we inderdaad een ‘zeur’ tegen maar weet je, vaak blijkt dan al snel dat diezelfde mensen die nu ‘zeuren’ “we zien geen dieren” …. dezelfde mensen zijn die voorheen ‘zeurden’ “Goh, wat zielig zeg, zo’n dier op een stukje grond van een paar vierkante meter in een kooitje”….

 2. Een andere kleur bril is voor veel meer dingen nodig. Jullie hebben er goed aan gedaan dit positievere nieuws in het leven te brengen. Jammer dat Wildlands onder het aantal bezoekers lijdt, maar de dieren hebben nu wel veel meer ruimte en dat vind ik persoonlijk belangrijker.

  Ik ga je linken!

 3. mensen moeten niet zeuren

  • Ze mogen vna mij best zeuren…. maar dan wel over iets dat ze zelf vinden en waarover ze nagedacht hebben….
   niet wanneer ze iets klakkeloos uit de krant of wt ook maar aannemen en dat nakauwen alsof het stomme papagaaien zijn.

 4. Mooie invulling, door een andere bril kijken, en wat mooi dat jou actie werkt zeg …..!!

  • Dank je wel.

   Ja gelukkig wel… Herman en Danielle komen er natuurlijk dagelijks dus zij spreken veel meer mensen dan ik, ik kom er maar 1x per week, maar toch blijven we ons best doen 😉

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.