Boos-Lief

Foto-Uitdaging

 

~ Tegenstelling

 

~ Thema 25 juni 2019 ~

 

Gestart op 01 maart 2011 ~

 

Thema 2 juli 2019:  Open – Gesloten

 

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


Eigenlijk had ik een andere foto in gedachten voor vandaag maar gezien de weersvoorspellingen… én het feit dat er nog steeds zó véél randdebielen met de intelligentie van een uitgeknepen theezakje op onze aardkloot rondlopen kies ik tóch voor iets anders.

Onze beide heren (die volgende maand resp. 11 en 2 worden) zijn dol op autoritjes. Zodra ze ook door krijgen dat dat staat te gebeuren staan ze enthousiast te springen en om ons heen te draaien. Zo ook aan het begin van deze maand toen we ettelijke dagen achtereen ‘s ochtends in alle vroegte 54 km oostwaarts togen om onze jeugd te helpen bij hun verhuizing want uiteraard namen we ze gewoon mee. Alleen thuislaten is iets dat wij zelden doen en als het al gebeurt zeker niet vele uren achtereen. Eenmaal in de auto gaan onze autoramen uiteraard open, ongeacht de temperaturen buiten. Géén haar op onze hoofden dus dat ook maar een spoortje van stompzinnigheid bevat om te kunnen verzinnen dat ze ergens in de auto achterblijven terwijl de auto afgesloten en dicht zit. De foto’s tonen ook wel dat onze heren het leuk vinden en het dus prima naar hun zin hebben tijdens de ritjes die gemaakt worden.

Kortom… deze invulling van Tegenstelling gebruik ik als waarschuwing al geloof ik gelijkertijd dat geen van de mensen die mij volgt zo’n achterlijke idioot is want volgens mij ben ik niet de aangewezen blogster om te volgen als je een dierenhater bent *grinnik*.
Mijn honden en ik zijn lief… maar wee je gebeente als jij de euvele moed hebt ons boos te maken door dierenleed te veroorzaken!

 

 

8 thoughts on “Boos-Lief

 1. mogge Melody
  nee ik ben geen uitgeknepen theezakje hoor hihi , hoe verzin je het 🙂
  helaas heb je wel gelijk , er zijn van die lui die hun dieren in de auto laten stikken 🙁
  geniet de dag

  • Goedemorgen Karel

   Haha nee jij niet, jou ken ik goed genoeg om dat te weten.

   Jah, triest toch, ik had liever ongelijk gehad.

   Ga ik doen…rustdag vanaf nu… beetje bloggen en verder lekker plat

 2. Moaahhhhh, nooit geweten dat jij een dierenvriend bent? 🙂

  Geen haar op mijn hoofd zou eraan denken een dier achter te laten in de hitte, ook al heb ik er zelf momenteel geen, ik zie ze allemaal graag.

  Behalve…… plakvliegen en muggen dan….

  • 😉 Die eerste zin schreef ik met een vette glimlach op mijn gezicht hoor …. maar inderdaad, als ik eenmaal boos wordt op zo’n niveau tja dan wil je me niet echt tegenkomen…

   Fijn dat je het met me eens bent, had ook niet anders verwacht overigens van jou

   Ik kom zo kijken… ben benieuwd.

Voel je vrij je ♥ te luchten...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.