Waar het ♥ vol van is loopt de mond van over… een welbekend spreekwoord dat voor jullie, mijn volgers, niet onbekend zal overkomen want jullie weten inmiddels wel dat ik veel kan kletsen over iets dat ik erg leuk vind… Zoals ik HIER beschreef was ik van plan om vandaag naar Wildlands te gaan, ingaande op een uitnodiging voor een “kijkje op de bouwplaats van Tweestryd”, de nieuwe attractie (8-baan) van Wildlands, welke op Goede Vrijdag geopend zal gaan worden. Nou was mijn laatste bezoek natuurlijk niet zo denderend verlopen dus besloot ik vanochtend na een ruime week enorme rug- & gewrichtspijn, wel naar Emmen te gaan want het gezelschap is top dus heel gezellig en garant voor veel plezier, maar dus niet onnodige risico’s te nemen door een ritje in die 8baan te maken. Ik had me dus voorgenomen beneden te blijven en het ‘slechts’ bij fotografren te houden. Dit vertel ik dus ook zo aan Daniëlle & Herman en zij schieten beiden in de lach, “De uitnodigind zegt toch Kijkje?”… Eh ja?… “Nou dat is het dus ook, je mag dus geen ritje maken ook al zou je dat willen” … blundurrrrrrr, gelukkig kan ik om mij eigen fouten ook lachen en zo begon de dag al goed terwijl we nog niet eens binnen waren.

Eerst maar de weg oversteken en door de poorten naar binnen, op naar de meiden in Nortica, die allemaal buiten waren. Net als wij genietend van het lekkere weer. Geen zon maar wel droog, amper wind en een prima temperatuur. Van daaruit door naar Serenga, op naar de leeuwwen ….

om daarna voor de kofiee naar Momma’s te gaan alsvorens we door de poort van de 8baan naar binnen gingen om daar inderdaad een kijkje te nemen. Voordat we dat deden stapten we in de safaritruck die weer reed nu het weer goed genoeg is en alle savannedieren weer naar buiten mogen. Nadia, de dochte van Herman en Daniëlle, voegde zich bij ons en bleef een uurtje bij ons voordat zij ook weer het park verliet en de weg overstak.

Daarna hup door naar Jungola natuurlijk. Onze zwarte harige boomklimmers met kroost, zalige temperatuur, op zoek naar de recent uitgezette Bonte Muskaatduif, die ik wel vond maar zo ver weg dat hij op de foto amper zichtbaar is 😉 Onze zwarte harige vriendjes lieten zich wel goed zien…

Onze laatste stop werd de Vlindertempel van Jungola. Eenmaal binnen zag ik de witte morpho vliegen maar ja die fotograferen is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik telde er in totaal 4 en na veel geduld lukte het me uiteindelijk toch er eentje te fotografren. De 1e keer voor mij dat ik in dit nieuwe park van Emmen de kans kreeg en benutte.

Toen hielden mijn gewrichten het zo onderhand voor gezien, maar goed dat we al besloten hadden te vertrekken, we hobbelden de poort uit, staken de weg over, deden nog een bakkie samen en daarna tufte ik weer huiswaarts. Daphne was nog op haar werkplek dus niet thuis, mijn beide mannen waren al wel thuis, een uurtje eerder dan ik, nadat zij heel de dag in een sporthal hadden doorgebracht hier in de stad om deel te nemen aan boogschietwedstrijden. Manlief was niet happy, die had een slechte dag gehad, zoonlief daarentegen mocht wel met een prijs huiswaarts keren. Inmiddels loopt het tegen 6-en… nog even dit bericht afmaken en dan maar weer de auto in om mijn 2e adres aan te doen. Daar is overigens alles oké binnen de omstandigheden. Afgelopen vrijdag had hij een slechte dag, had al een paar dagen kiespijn en vrijdag vond ik dat wel welletjes worden dus werd de tandarts gebeld en kon ik met hem langskomen. De eigen tandarts is aan het afbouwen en zijn jonge vervanger klaarde de klus en binnen een kwartier stonden we weer buiten, hij met 3 kiezen minder. Toch wel bijzonder toch, 92 jaar en 6 maanden oud zijn en dan voor het eerst iets van het gebit moeten laten trekken. Dappere Dodo wilde thuis met paracetamol in zijn stoel, dus zo heb ik hem ook achtergelaten glimlach.

Kortom… heerlijke dag… alles dik in orde…zulke dagen mogen elke dag aan de orde zijn. Tot slot nog even melden dat het foto-album HIER te bekijken is en ik wens jullie veel kijkplezier en uiteraard ook nog een heel fijne zondagavond.

14 Hartenluchtjes op “Blunder met pret”

  1. Toch wel een prettige gedachte dat je niet de enige was die niet in de achtbaan kon (-:
    Gave foto van de ijsbeer met het visje tussen zijn poten. Wat een actie-foto!
    Dikke kus ♥♥♥

    1. Helemaal waar….. wel heel de dag veel pijn gehad, dus regelmatig rusten … fysiek was het dus wel een opgave maar mentaal was het weer een groot feest en dat vind ik belangrijker

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.