Blijdorp 23

23- 9 mei

 

 

En net als mijn 2e thuis gaat ook Blijdorp op 14 mei “Open Locatie Dag” draaien… oftewel, je kunt op 14 mei op ondergenoemde tijden de pijl aanklikken om live te volgen water da in Blijdorp gebeurt… Ik ga dat niet doen want ik zit dan uiteraard liever voor de livestreams van mijn 2e thuis.

 

12.00 uur

 

12.45

 

13.30 uur

 

14.15 uur

 

 

12.00
12.45

13.30

14.15

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

12 reacties

 1. Daar Zullen Levi en Amber blij mee zijn. Ze maken regelmatig een uitstapje naar Blijdorp omdat mama een abonnement heeft. Ze popelen om te gaan kijken.

 2. goh dat het zo moeilijk kan zijn hé om te ontdekken of het een meisje of jongetje is

  ik denk er steeds serieuzer over om Ameland te verschuiven hoor
  komt goed

 3. Knap, dat verzorgers en aanverwante medewerkers er alles aan doen om mensen te informeren en met enthousiasme filmpjes maken over de inwoners van het park.
  Net zoals over vier dagen een lifestream, leuk!
  Bij jonge konijnen is het vrijwel niet te doen het geslacht te herkennen. Daar gaat echt maanden over heen.
  Ik blijf voor je duimen, liefie!
  Dikke knuffel ♥

  • Ja nou en of….

   Ook daar kijk ik enorm naar uit, ik hoop echt dat de filmpjes van blijdorp opgeslagen worden zodat ik ze naderhand kan kijken want om dezelfde tijd draait mijn 2e thuis ook en daar kijk ik dan natuulijk liever naar

   knuffelellleeee

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.