Van mijn geloof gevallen?

20 – 3 mei

Dat is iets op mijn blog zou zetten over een onderwerp waar ik een ongelofelijke en onbeschrijflijke schurft aan heb… nooit gedacht, en toch doe ik het nu wel, je zou bijna kunnen stellen dat ik van mijn geloof gevallen ben… waar Corona toch al niet goed voor is ….

 

 

 

40 Hartenluchtjes op “Van mijn geloof gevallen?

  1. vroeger al heel klein meisje riep ik altijd : als ik later groot ben en ga trouwen dan is het met een man die niet voetbal kijkt en niet te beroerd is om eten te koken en de afwas te doen… dat is me gelukt πŸ˜‰

  1. Juist!

   Ik denk het niet…. weet het niet, ben niet ingelicht uiteraard, maar men sprak van
   we gaan er een leuke dag van maken’ dus tja….

 1. Dus dit wordt het openbaar vervoer de komende tijd. Twee passagiers per bus. :- Nou ja, een coole bus is het wel! Ik heb in mijn jeugd een paar jaar in de buurt van Rotterdam gewoond en ik heb het logo van Feijenoord (toen nog zo gespeld) altijd het mooiste van alle logo’s gevonden, ook al was in een aanhanger van Ajax. Enneh… was dat Bokito aan het eind van het filmpje?

 2. Zie het anders: je bent van je principe gestapt om je blik te verruimen (-: Want dat is het en niet anders! Voetbal zegt mij ook niets, al blijf ik fan van Johan Cruijff, omdat hij ook nÑÑst het veld iemand was. En dat voor een Rotterdammert als ik (-:
  Liefs β™₯

 3. Je zal me wel een zeurpiet vinden, maar ik heb dezelfde vraag als Riet, zo’n joekel van een bus, twee medewerkers van Feyenoord met bloemen en de aanvoerdersband. Hopelijk kwam er ook nog iets uit de clubkas anders is het filmpje in mijn ogen meer reclame voor Feyenoord dan voor Blijdorp.

  1. Nee natuurlijk vind ik jou geen zeur…. die vragen stelde ik mezelf ook… ik weet dat Blijdorp veel samenwerkingsverbanden aanging / aangaat om nu kaartjes te verkopen en tegelijkertijd een goed doel te steunen..

   ik hoop dat dit filmpje slechts een klein iets is en dat de hele bedoeling van Feyenoord met Blijdorp nog uitgebreid verduidelijkt zal worden.

  2. Ik d8 :’laat ik niet negatief doen’, maar ik viel ook over de bus. Had toch op de fiets gekund? Maar zo’n bus valt op. Ik blijf maar bij het goede gebaar

   1. allemaal ook mijn gedachten… en ik bedacht ook… die bus is voor het milieu minder belastend dan wanneer ze allemaal met de auto zouden komen…

    op de fiets? zwaar overbetaalde voetballers? je maakt een grapje

   1. Heb ik mijn gmail of planet gegeven?
    Zie niets in gmail namelijk. Vreemd.
    Kan planet zijn, les ik je morgen.
    X

 4. Wat een grote reclamebus van de ploeg!
  Geven voor het goede doel kan -denk ik- ook wat meer bescheiden gebeuren en hoeft niet zo in de kijker geplaatst te worden.

  Maar wel fijn dat mensen elkaar steunen.

  1. Is de spelersbus…. Daarmee reist de hele bubs van wedstrijd naar wedstrijd etc….

   ja ik heb ook wel mijn gedachten maar dat zijn aannames ;;-)

   Het gaat mij om de steun voor Blijdop en dat maakte dat ik het ook plaatste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.