Dale’s Thursday Challenge
Thema 4 – 11 februari 2016 ~ HAPPY
(Glimlachende Mensen. Grappige Dingen-Gebeurtenissen. Vieringen. Dingen die ons blij maken…..)

Met alle onbeschrijflijk afschuwelijke nieuwsberichten die over ons uitgestort worden tegenwoordig probeer ik heel bewust vaker blij te zijn met, en dankbaar voor, de vrijheid waarin ik leven mag. Ik kan het nog met zoveel regeltjes en wetgeving in ons land niet eens zijn maar toch!

Ik hoef niet voor mijn leven te vrezen, ik mag voor mijn mening uitkomen, ik mag (weliswaar binnen die regeltjes en wetgeving) gaan en staan waar ik wil en doen en laten wat ik wil. Heb elke dag een dak boven mijn hoofd, een bed waarin ik mag liggen slapen en elke dag eten op mijn bord.

Wat zou ik nog meer nodig kunnen hebben om HAPPY te zijn?
Niets!!
Vrijheid is onbetaalbaar!!!

happy

22 Hartenluchtjes op “Blij”

 1. Zo dan tisse roze wel een leuk thema. Anyway als je ellke dag geconfronteerd wordt met mensen die hebben moeten vluchten, elke dag zo’n beetje wel ziet wat de gevolgen zijn, dan ga je wel anders kijken. Mooie invulling!

  1. Het thema was blauw met zwart ….ieks…. dus aangepast….

   Ja ik dacht onder meer aan jou en jouw werk bij de invulling van vandaag maar ook naar wat ik zelf ervaar om me heen en in het vrijwilligerswerk.

   Dank je wel schatxx

  1. Jij niet alleen 😉

   Je hebt gelijk, als je naast dit pad stapt krijg je geheid natte voeten en om de rest van dat pad in soppende schoenen te vervolgen wil ik je niet aanraden !

 2. Leve de vrijheid alleen zo jammer dat niet iedereen de vrijheid kan beleven.
  De foto zegt; binnen de lijntjes blijven 😉

  Liefs, Ria

 3. Mooi, hoe foto en tekst bij elkaar passen. Vluchtelingen hebben ook recht op een goed leven, als zij zich dan ook maar aan de regeltjes houden. Onze regeltjes. Een tintelfrisse nieuwe lay-out waar ik nou blij van word!
  Dikke kus

  1. Die invoering van de euro zal ik nooit vergeten….. die oudjaarsavond heb ik tot 23.45 gewerkt…. zittende op mijn jeweetwel in de kas van een bank om alle geldcasessettes van ‘grote’ klanten te vullen met euro’s …. alle personeel van de bank in die tijd moest overuren draaien om klanten geen ‘nee’ te hoeven verkopen….

   Het inkomen… in veel gevallen gaat men leven naar wat men heeft…. en ondanks dat het voor ons soms best moeilijk is en we ook wel eens dromen over ‘meer’… zijn wij blij als we weer de eind van een maand hebben bereikt zonder schade. Bezuinigen klinkt eng maar als het noodzakelijk is is er veel mogelijk.

  1. ? Bedoel je dat de tekst klein weer gegeven wordt?
   Dat is hier bij mij niet zo maar ik zal ff kijken of ik er iets aan kan doen….

 4. Het heeft even geduurd maar ik heb eindelijk én tijd én gevonden waar ik moet klikken om te reageren! 😉 Lijkt me lekker daar te wandelen 😉

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.