Bijzonder !

jeans35-3
Over een paar uurtjes stap ik de auto in en ga ik naar Niels. Ik ga bij hem eten en daarna stappen wij samen de auto weer in om op weg te gaan naar Franeker. Op de kop af 4 weken na mijn laatste, 21 januari, zit ik dan vanavond eindelijk weer eens bij mijn favorieten. 4 weken ertussen, best lang, komt eigenlijk nooit voor. Nadat ik gisteren wel een heel slechte dag had voel ik me vandaag GodZijDank een stuk beter. De nieuwe medicatie heeft zijn werking ingezet, althans zo voelt het, en daar ben ik blij mee.

Ringelrob-170216
En dan morgen…. op zeker moment stappen Daphne en ik de auto in en halen we mijn maandagmeneer op. We gaan naar Burgers Zoo om daar niet alleen van de schitterende dierentuin te genieten en de dieren uiteraard maar ook van de China Lights tentoonstelling die er tot eind volgende week is. Daarbij is het natuurlijk heel bijzonder de kans te krijgen een pasgeboren Ringelrob te bewonderen, die gisterenmorgen geboren werd. Extra bijzonder is wel het feit dat Burgers’ Zoo is de enige dierentuin ter wereld is waar ooit ringelrobben zijn geboren. De laatste keer in 2014. Dit verhaal geeft al wel aan hoe kwetsbaar die wezentjes zijn dus ik hoop maar dat we morgen de kans zullen krijgen de boreling te bewonderen.

Over Melody

❤️-elijk Welkom én voel je vrij om je ❤️ te luchten. (mag ook in: mel62ko@gmail.com)
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

8 reacties

 1. Dan wens ik je 2x héél veel plezier! Ik hoop dat het een beetje redelijk “dierentuinweer” gaat worden voor jullie!

 2. Heel, heel veel plezier vanavond! X

 3. Klinkt als heel erg veel plezier op het moment zelf en nog meer plezier bij het uitzoeken en bekijken van je foto’s.
  Geniet er maar lekker van.

 4. Nou, geniet er maar dubbel van dan 😉
  Het grote aftellen is begonnen…heel jammer voor je. Dan “moet” je tot september maar andere leuke dingen verzinnen en heel vaak de cd’s van Jeans draaien.
  Ik hoop dat je je – terwijl ik dit typ – suf zit te genieten. Slaap lekker voor straks en een heel fijne dag met Daphne morgen!
  Fijn dat je medicatie aanslaat.
  Dikke pakkerd

  • heb ik gedaan, ga ik straks doen….

   Ja helaas wel…. en vanavond hoorde ik dat er 1 voorstelling gecanceld is dus ipv nog 5 te gaan na deze zijn het er nog maar 4

   Ik zat op en top te genieten…. het podium was het verlengde van de zaalvloer, zo intiem…

   dank je wel… ja ben ik ook blij mee

   xxx

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.