Een tijdje terug zat ik te luisteren naar een gesprek tussen mijn vrouwmens en een heel goede vriendin van haar. Ze hadden het over vriendschap en hoe belangrijk dat is enzo. Fantenolies nog aan toe, mijn oren tetterden op een gegeven moment, wat kunnen vrouwen toch kletsen hè? Nou weet ik dat vrouwmens heel dol op die vriendin is en dat is volgens mij ook wederzijds, als die 2 met elkaar aan de telefoon zitten kletsen ze elkaar de oren van het hoofd en altijd in een taal die ik niet versta. En weet je? Soms gaat mijn vrouwmens huilen, dan snikt ze het uit en zegt ze dat ze buikpijn heeft, oh maar niet van verdriet hoor, nee nee, integendeel, buikpijn van het lachen om het plezier, ik hoor soms die vriendin aan de andere kant van de lijn net zo hard schateren als mijn vrouwmens doet.Vriendschap is natuurlijk ook heel bijzonder, vrouwmens noemt zich ‘schathemeltjerijk’ met haar vriendinnen. En ja hoe dat voelt weet ik natuurlijk niet want naast die 2-voeters en de 4-voeters die hier rondlopen heb ik geen vriendjes. Dat heb ik ook tegen vrouwmens gezegd en zij beloofde mij ervoor te zorgen dat ik ook een vriendje zou krijgen. Nou dat heeft ze dus niet gedaan, althans nog niet, maar iemand anders wel. Ik weet niet wie want vrouwmens zei dat ik dat niet mocht weten omdat ik dan op blog mijn slurfje voorbij praat want de gulle gever wil niet bij naam genoemd worden. Daar heeft ze wel gelijk in hoor, ik tetter er van alles en nog wat uit en vaak zonder eerst even goed na te denken.

Zopas ging dus de deurbel en daar stond de postbode met een grote zak en die was voor mij. Voor mij?? Jawel een verrassing voor mij!! Jeetje, wat prachtig, dat ben ik natuurlijk niet gewend. Vrouwmens hielp mij met uitpakken en toen kwam deze grote tijger tevoorschijn. Hij vertelde mij gelijk dat hij mijn vriendje wel wilde zijn want hij had heel lang, en helemaal alleen, onderin een kast gelegen, zo vertelde hij. En erger nog, hij had nooit een naam gekregen. Of ik een mooie naam voor hem wist? Nou is mijn fantenolieverstand niet zo heel klein maar er schoot mij geen leuke naam te binnen dus ik vroeg het mijn vrouwmens en zij stelde voor dat ik het maar op blog zou vragen, er waren vast wel bloggers, zei zij, die mij wilden helpen om voor mijn nieuw vriendje een naam te bedenken die bij hem past. Bij deze dus. Ik hoop dat jullie met leuke namen komen en dan zal ik er daar eentje van kiezen.

Dikke fantenolieknuffels en fantenolietoedels aan jullie allemaal, tèèèteretèèèèèètttt

18 Hartenluchtjes op “(bijna) voorstellen”

  1. Jodelahiteee MevrouW Ria …. u komt met dezelfde naam als Grote Baas….. is wel een heel leuke naam eigenlijk..
   Dank u wel hoor.

   Een heeeeeel dikke fantenolieknuffel terug.

 1. Misschien Purpeltje? Vanwege jullie mooie paarse kleur?

  Fijn dat je een vriendje hebt. En wat lief van de gulle gever!

  Liefs Frederique

  1. joeeeeeeeeehoeeeeeeeeeeee Mevrouw Fréderique
   Die naam is ook wel van toepassing 😉

   We gaan overleggen hoor en zodra we eruit zijn melden we ons wel weer.

   Vette fantenolieknuffel en tot gauw !

 2. Wauw… nou dat kun je wel een “grote” vriend noemen zeg! En wat een lief stel zijn jullie zo!
  Niet makkelijk hoor om daar een naam voor te verzinnen, dat snap ik! Het al voorgestelde Buffer maakt natuurlijk wél een leuk duo van jullie! Wat kleuren jullie prachtig bij elkaar, veel plezier samen!

 3. joepiedepoepie Mevrouw Rietepietz …daar zegt u wel wat zeg 😉 En dan hebben we nog niet eens last van overgewicht 😉
  *bloost nu tot achter fantenolieoortjes en tijger-vriend glimlacht snorrend*

  Ja die naam vinden wij ook leuk, Grote Baas noemde het ook…

  Dank u wel hoor, vinden wij zelf ook, komt vast helemaal goed als we elkaar beter hebben leren kennen. Misschien gaan we dan wel samen veel fantentijgeroliekwaad uithalen. ons vrouwmens een beetje plagen gaat met zijn tweetjes beter dan in mijn eentje toch?

  fantenolieknffeeeeellll

  1. Oepsiedesie…..Mevrouw Hanny
   dát vraag je niet bij een 1e kennismaking hè, maar heb ff toch maar de stoute schoenen aan getrokken … en nee hij is een hij met he-zijde net als ik…. dus dat wordt m niet, maar het idee was wel heel erg leuk hoor .
   Hij moest er wel om glimlachen, en ik ook, want ja wij dieren zijn net mensen hè

   fantenolieknufelssss

  1. Giecheldegrinnik…. wij hadden onderling al pret bij de gedachte dat iemand dat zou opvallen en benoemen, dat doet u dus Mevrouw Kakel. Dank u wel voor het compliment hoor, wij zijn blij met elkaar, het klikte vanaf de 1e seconde dat we elkaar zagen dus dat komt vast helemaal tijgerttettergoed.

   Fantenolieknuffels

 4. Eindelijk het hele verhaal eens gelezen. Wat ontzettend lief en wat passen jullie goed bij elkaar. 🙂
  Hij ziet er niet helemaal uit als Teigetje van Winnie de Pooh maar toch vind ik dat wel een leuke naam. 😉

  1. Toetertetteret Ahhhh lieve Mevrouw Truus…alweer 2 weken geleden dat we elkaar troffen, gaat snel wel hè?

   Dank u wel hoor, vinden wij zelf ook wel. Enne Teigetje vindt Tijger wel leuk maar ook teveel eer omdat hij niet op zijn staartje kan stuiteren. We gaan er over nadenken hoor.

   Fantenolieknuffel van mij en een vette poot van TnZN (tijger, nog zonder naam)

 5. Nou Tuffer, dat is wel een hele grote knuffelvriend zeg !! Jij boft maar en die knuffelvriend van jou ook, wan nu dankzij jou gaat hij eindelijk een naam krijgen begrijp ik.

  Wat vind je van de naam Tabby?
  Word vast moeilijk om een naam te gaan kiezen, succes daarmee.

  1. Holadiejeee Mevrouw Minoesjka

   Ja Tijger is wel een behoorlijk stukkie groter dan ik, maar dat vind ik niet erg, kan hij mij immers altijd verdedigen en beschermen als mijn fantenpoliehartje weer eens bibbert

   Ja dat is wel de bedoeling, we zijn er nog niet helemaal uit, uw voorstel bevalt Tijger ook wel maar hij heeft nog geen keus kunnen maken. Dank u wel hoor!!

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.