Liep ik 25 april samen met de inmiddels blogloze Vonnie in Artis, die mij die dag trakteerde op dat schitterende uitje, zag ik halsreikend uit naar de voortgang van de aanleg van het nieuwe olifantenverblijf waaraan men toen nog volop werkte. Enige tijd later was het dan zover en kregen de olifantendames van Artis, Moeder-Matriarch Thong Thai met haar dochter Yindee en baby-dochter Sanuk alle ruimte die ze zich konden wensen. Ik benoemde dus al aan Vonnie dat ik ‘binnenkort’ wel weer in Artis zou lopen om dat nieuwe olifantenverblijf te gaan bewonderen.  Dat is er nog niet van gekomen maar Daphne en ik zijn al plannen aan het maken dus eerdaags zal dat wel gaan gebeuren.

Met iets meer haast dan enkele uren geleden wil ik nu wel graag een datum prikken want zopas ontdekte ik dat men in Artis dus blij babynieuws had. De panters Rica en Mowgli, die vanuit het oude park van Emmen aan Artis zijn uitgeleend voor het fokprogramma hebben met succes liggen vrijen. 2 welpjes kwamen ter wereld. Zodra we dus weten dat we ook die welpjes mogen gaan bekijken zullen we er wel snel lopen denk ik zo, kan niet wachten natuurlijk glimlach.

Kortom: wordt vervolgd….

18 Hartenluchtjes op “Beschuit met muisjes”

  1. Haha ja maar ik denk niet dat die kostbare dieren gevoed worden met ‘fout’ voer zoals meelprodukten en suikergoed vol met conserveringstroep

   Dank je wel, jij ook. zwaaii

   1. nee gelukkig niet
    als ze het al zouden willen en lusten
    wat anders ?
    wat zijn Nutrackers 🙂

    ik kwam net droog heen en weer naar de suup met eten en drinken
    nu in de rustmode

    1. Of ze het lusten weet ik niet natuurlijk, maar poezenbeesten lusten vrijwel alles

     Haha JIJ!!
     notenkrakers …. zo noem ik bloggers in mijn muziektermen…

     Wij net terug van ‘t tuincentrum waar ik enorm bofte want ik zag een plant staan die ik al jaren in de tuin wil maar telkens veel te duur vond…. in de aanbieding dus maar eentje mee genomen.

Lucht je ❤️

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.